2777
2789
نمیدونم دارم سکته میکنم همه چراغارو روشن کردم نشستم یه گوشه تا صبح شه برم خونه مامانم

من چن شب پیش این اتفاق افتاد ساعت ۳ صبح بود هیچکسم جز یه همسایه مجرد ک بالامیشینه توساختمون نبود اخرسری مجبورشدم زنگ زدم همسایه بالارو بیدارکردم اومد کشتش ولی کلییی خجالت کشیدم و شرمندش شدم

نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فک اظطراب ساعات خابم نامنظم شده

من بعد از ظهری سر درد داشتم قرص خوردم تا ۱۰شب خواب بودم و بعدش که بیدار شدم دیگه نتونستم بخوابم ..حوصلم هم سر رفته ..کسی هم نبود باهاش بحرفم

سینگل به گوری تا ابد 
من چن شب پیش این اتفاق افتاد ساعت ۳ صبح بود هیچکسم جز یه همسایه مجرد ک بالامیشینه توساختمون نبود اخر ...

خوشبحالت یکی بود ،همسایه های ما بیدارشون کنم الان فشم میدن ....

پروژه دانشگاه انجام میدم

همزمان سایت هم میام از میزان حوصله سر بر بودن پروژه کم بشه😐😭

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

درکت میکنم خیلی شرایط بدیه حدقل برو تواتاقی چیزی بخاب درم ببند تاصب شه دیگ چاره ای نیس

نمیتونم اخه حس میکنم دو تا دیدم چون یه جا بال زد ،بعد یه دفعه از پشت پرده یکی دیگه دیدم احساس میکنم چند تان وای 😭

نمیتونم اخه حس میکنم دو تا دیدم چون یه جا بال زد ،بعد یه دفعه از پشت پرده یکی دیگه دیدم احساس میکنم ...

الهی بگردم نمیتونی الان اسنپ بزنی بری خونه مادرت یا دوستی چیزی؟؟

نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود...