2777
2789
من روزی یبار اهسته انجام میدم

من الن ۷ ماهه عمل کردم بعد یهو داخل دماغم پر میشه نمبتونم نفس بکشم مثلا صبحا ک از خابم پامیشم بعد میرم با نور چراغ قوه داخلشو میبینم و با گوش پاکن تمیز میکنم🥵

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من الن ۷ ماهه عمل کردم بعد یهو داخل دماغم پر میشه نمبتونم نفس بکشم مثلا صبحا ک از خابم پامیشم بعد می ...

اوکیه میتونی با ولرم هم اروم داخل بینیتو بشوری با انگشت....ولی خیلی اروم

گربه ها عشق منن🥺وقتی میپری وسط تاپیکم و بی دلیل عقده هاتو خالی میکنی و چرت و پرت میگی ازم توقع احترام و تشکر و لبخند ملیح نداشته باش منم بدتر از خودت برخورد میکنم باهات😇😇😇

خیلی کمه درست میشه البته باید بگی به دکترت شاید ماساژ لازم داشته باشی من سوراخا غیر قرینه بود خودش د ...

خدایی

وای دگ چقد صب کنم

اخه اکثر ورمم رفته ولی یه جاهاییش مونده بینیم قرینه تیس همه میگن خدب شده

روز گچ فقط قرینه و خدب بود

در اخر تو مثل روز گچت شدی؟

خدایی وای دگ چقد صب کنم اخه اکثر ورمم رفته ولی یه جاهاییش مونده بینیم قرینه تیس همه میگن خدب شده روز ...

روز گچم من خط کانتور خیلی زیادی داشتم که هنوز اونطوری نشده ولی به شدت ورم داشت الان خیلی بهتر از اون موقس حتی

دوماه که چیزی نیست

من تازه از ماه ۶ به بعد شروع کرده به کوچیک شدن

روز گچم من خط کانتور خیلی زیادی داشتم که هنوز اونطوری نشده ولی به شدت ورم داشت الان خیلی بهتر از اون ...

گوشای بودی؟

من خط کانتور داشتم خط کانتور زیاد منظورت چیه؟!

من استخونی خیلیم کم ورم بودم الانم ورمام کم مونده ولی هس و غیر قرینخ

گوشای بودی؟من خط کانتور داشتم خط کانتور زیاد منظورت چیه؟!من استخونی خیلیم کم ورم بودم الانم ورمام کم ...

ینی منظورم اینه که قشنگ مشخث بود خط کانتور ولی بعد گچ ورم کرد و اندازه اون لحظه مشخص نیست

نه من استخونی بودم فقط نوک بینیم گوشتی بود

با دکترت صحبت کن ولی خب بینی چیزیه که به زمان زیادی لازم داره

الان بینی تونو با چی تمیز میکنید مثلا بیرون میری یهو دماغت نمیگیره مجبور باشی داخلشو با گوش پاکنی چی ...

من بعد شستشو یه چیزایی هست چسبیده داخل بینیم با کشو پاکن آروم تمیزشون میکنم بعضی وقتا دستمال رو به ذرره کوچولو میپیچم میندازم داخل بینیم آبریزش بینی هم ندارم