2777
عنوان

پیرو تاپیک جهیزیه میدین یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 121 پست
همسرتون مرد بوده

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16469640/به-نامزدم-گفتم-کابینت-رو-دوست-ندارم-گفت-من-دیگه-نمیتونم?postId=386894061

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
بله فقط کابینت باهاش مشکل داشتم که اینجا تاپیک زدم خانمای اینجا منو تیکه تیکه کردن که چرا جهیزیه نبر ...

منم خدابیامرز پدرم با اینکه یه کارگر ساده بود ولی پولی که واسه جهیزیه م کنار گذاشته بود، برام یه خونه کوچیک خرید زد به نامم. برای عروسی ام یه سری لواز واجب و به عنوان جهیزیه بهم داد که دست خالی نرم خونه شوهر ولی همه وسایل بزرگ و همسرم خرید.اینجا تاپیک زدم یه سوال کردم منو قورت دادن😅

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوانواده همسرت بهت تیکه نمیدازن که نبردی؟

نه بابا اصلا

ایران نیستن ولی وقتیم که داشتیم وسایل رو عوض میکردیم وقتایی که میگفتن عکس بگیرین از خونه ببینیم و اینا فقط تبریک میگفتن

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
منم خدابیامرز پدرم با اینکه یه کارگر ساده بود ولی پولی که واسه جهیزیه م کنار گذاشته بود، برام یه خون ...

خدارحمتشون کنه

والا همینن کلی به من تیکه انداختن

از شانس بدم اون تاپیک رفت تو پربازدید

تا چند وقت بعدشم تو تاپیک های مختلف که نظر میدادم بعضیا ریپلی میزدن بهم تیکه مینداختن

خدارحمتشون کنه والا همینن کلی به من تیکه انداختن از شانس بدم اون تاپیک رفت تو پربازدید تا چند وقت بع ...

💔💔👍👍

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

اینایی که میگن حساب کتاب خوب نیست چطور فقط وقتی پای حق زن وسطه احساسات لطیف و رمانتیک، به اون به ذرّه عقل و شعورشون غلبه میکنه؟!

جالبه اگه طرف بد از آب دربیاد و عوض بشه بازم مقصر زنه که دقت نکرده و احساساتی تصمیم گرفته!!!

باز از اون طرف نباید از حق و حقوقش بگه چون آسیب روحی دیده و باید گریه کنه و مهم نیست به گدایی بیفته!!!!!!

کی ته مونده شما عجایب الخلقه ها از ایران و افغانستان و دو سه تا کشور دیگه که وضعشونو میبینیم؛ جمع میشه که فقط خود نکبتتون رو عذاب بدید

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

آخه بحث اینه که اولا قیمت خونه ۶۰ متری و هزینه جهیزیه توی خیلی از شهرها یکی نیست

دوما همه نمیتونن خونه بخرن. چه خانواده عروس و چه خانواده داماد

و خیلیا مستاجر هستن

سوما نمیشه توقع داشت داماد همه هزینه رو بده، الان واقعا خیلیا بدون حمایت نمیتونن و طبیعیه.

پس نمیتونیم بگیم چون پسر خونه و ماشین مال خودشه (اگه داشته باشه) ؛ خرج عروسی هم بده؛ طلا هم بخره؛ خانواده عروس هم هیچ کمکی مثل جهیزیه نکنن (واسه خانواده هایی که نمیتونن واسه دخترشون خونه بخرن) خوب واقعا شدنی هست؟؟؟ پسر و خانواده پسر هم مثل دختر و خانواده دختر ! توی همین شرایط گرونی هستن. همه با هم باید کمک کنن

اگر خانواده بتونن خونه بخرن و و وسایل هم با هم بخرن که عالیه

ولی چون اکثرا نمیتونن خونه بخرن، دیگه کمک هایی مثل جهیزیه و خرج عروسی و ... از دو طرف منطقی ترین حالته

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

ناراحت نشو این چیزا هنوز جا نیوفتاده تو جامعه ی ما

نه واقعا منم دیگه از ی جایی به بعد جوابشونو نمیدادم تا دیگه خودشون فهمیدن برام مهم نیستن

شما مجردی؟؟ ازدواج به قرارداده همه چی قراردادهاون فانتزی ها رو بریزید دور

بحث فانتزی نیست من حتی سر مسائل حقوقی ازدواج هم سخت گیرم ولی حرف جهاز میشه برام عجیبه واقعا. دختر تو داری جشن عروسی میگیری جشنی که تمام ذوقس برای توئه وگرنه برای پسر ارایشگاه ۳ تومنی با ۲۰ تومنی هیچ فرقی نداره. طلا رو برای تومیگیرن بعد خونه با مرده میگین خونه قیمتش چند برابر میشه ولی مکه همه پسرا میتونن از اول خونه بگیرن. اجاره و پول پیش خونه رو پسر داره میده پسری هم که میتونه از همون اول خونه بگیره دمش گرم. جهیزیه میبرم جهیزیه خوب هم میبرم چون قرار نیست طی اسباب کشی های متعدد وسایلم خراب بشه.

ازدواج تشکیل یه زندگی مشترکه یه بخشیش با عروس به بخشیش با داماد. انقدر شور یه چیزیو در نیارید دیگه. حاضری جاهاتونو عوض کنید؟ شما برای داماد طلا ببر عیدی ببر یلدایی ببر خونه بخر عروسی بگیر مهریه هم بده و داماد فقط جهیزیه بیاره. خب اگه انقدر خوبه جابحا کنید کدوم مردیه که قبول نکنه والا

آخه بحث اینه که اولا قیمت خونه ۶۰ متری و هزینه جهیزیه توی خیلی از شهرها یکی نیستدوما همه نمیتونن خون ...

برای شرایطی که گفتی نظرت چیه خانواده دختر پول جهیزیه که بشه مثلا نصف خونه بدن نصف خونه بنام دختر زده بشه پسر جهیزیه بخره؟ اصلا یک سوم

با همین فانتزیا ازدواج کنید

من ازدواج کردم دختر عزیز و اگر فکر کردی با چرتکه تو دستت میتونی یه زندگی خوب بسازی سخت در اشتباهی

خوبه ادم چرتکه شو عادلانه بندازه نه هر جا به نفع خودش بود

شما پدرتون اگر داره ازش بخواهید چون اون پول میشه وسایل زندگی خود شما ولی وقتی نگیرید در نهایت میشه ارث برادر هاتون. اگر پدرتون شرایطش رو نداره با خواستگار مطرح کنید که چه برنامه ای دارید. این نسخه پیچیدن ها و تز دادن ها الکیه

فکرتو روی هدفت متمرکز کن تصمیم داری تجارت کنی یا زندگی مشترکت رو بسازی طبق همون برای خودت برنامه بریز

برای شرایطی که گفتی نظرت چیه خانواده دختر پول جهیزیه که بشه مثلا نصف خونه بدن نصف خونه بنام دختر زده ...

فکر نکنم نظرمو کامل نخوندی

من خودم پارسال جهیزیه خریدم

هزینه جهیزیه ام حدود یک دهم ارزش خونه ای هست که توش نشستم (مالک نیستیم)

خونه خاص و بزرگی هم نیستا. یک خوابه در یه محله متوسط

عروسی هم در حد یه جشن کوچک و جمع و جور گرفتیم

خب حالا پدر من پول جهیزیه رو میداد

داماد هم حتی ۳ برابر ما پول میذاشت

میتونستیم همین خونه رو بخریم؟

نه

بعد اگر خونه میخریدم (فرض محال با پول ما) دیگه وسیله خونه و عروسی و .... چی میشد؟ دیگه پولی میموند؟ نه

((البته که پدرم همین خونه رو خودش تنها هم میتونست واسم بخره؛ ولی من نمیخواستم؛ چون یک طرفه بودن ماجرا رو نمیپسندیدم)

خب قائدتا من انتخابم براساس پول و ثروت شوهر و پدر شوهر نبوده و در حدی به ما کمک شد که در توان خانواده ها باشه و فشاری نیاد

بازم میگم خب بتونن خونه بخرن که خوبه

هیچکس از خونه داشتن حتی دوتا و سه تا ناراحت نمیشه

مخصوصا اول زندگی که لازم نباشه اجاره و ... بدن

ولی واقعا همه شرایطش رو ندارن

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️