2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم واسه ازدواج چیزی نیوفتاده؟

یه اقایی افتاده داره تلاش میکنه به سمتت بیاد ولی انگار یه نیرویی از پشت داره به سمت عقب میکشتش. مثل اینکه ادم بخواد کاری رو انجام بده ولی یه سری مشکلات یا یه سری افراد دست و پاشو ببندن.. 

وای آره عزیزم درست میگی معلوم نیست تا کی مشکلش حل میشه و جلو میاد؟😕

زمانش چیزی نیوفتاده ولی به هم رسیدن دارید توسط نیروی ماورایی و خدا.

اما اون نیرویی‌که داره مانع جلو اومدنش میشه نیروی‌ خوبی نیست. کنارش سحر نوشته که میتونه سحر‌ و جادو باشه یا میتونه شخصی به اسم سحر باشه که مانعشه. 

اسمش تو مایه های سام یا حسام نیست؟؟ اگه نیست یه همچین اسمی‌میتونه کمکتون کنه برای به هم رسیدن، یا مثلا پشتیبانتون میشه

زمانش چیزی نیوفتاده ولی به هم رسیدن دارید توسط نیروی ماورایی و خدا. اما اون نیرویی‌که داره مانع جلو ...

نه عزیزم اسمش این دوتا اسم نیست 😕

یعنی باید دعایی چیزی بگیرم که بهم برسیم ؟

من بیشتر میخام بدونم عروسی داداشم من ازدواج کردم یا تنهام؟زمانشم میخام

بری اینجور‌ سوالا باید نیت کنی و انگشت بزنی عزیزم. چون فقط یه سری چیزا میوفته تو فنجون. برای بقیه اش باید انگشت زد

نه عزیزم اسمش این دوتا اسم نیست 😕 یعنی باید دعایی چیزی بگیرم که بهم برسیم ؟

نمیدونم زیاد تو این زمینه ها اطلاع ندارم. فقط دیدم که نیرو از طرف خدا و اسمون به هم وصلتون کرده. میتونه دعا و ندر و نیاز باشه. دعانویسی و اینا رو‌ نمیدونم چون بستگی به اعتقاد هر کس داره. من دنبالش نرفتم ببینم راسته یا نه

نمیدونم زیاد تو این زمینه ها اطلاع ندارم. فقط دیدم که نیرو از طرف خدا و اسمون به هم وصلتون کرده ...

مرسی عزیزم پس بهم میرسیم درسته ؟

زمانش مشخص نیست ؟

بعد این آقا که گفتین از اقوامه با غریبه است ؟

مرسی عزیزم پس بهم میرسیم درسته ؟ زمانش مشخص نیست ؟ بعد این آقا که گفتین از اقوامه با غریبه است ؟

بله در نهایت به هم میرسید عزیزم ولی زمانش نه نیوفتاده.

برای اینجور سوالات جزئی تر باید انگشت بزنید تو فنجون تا مشخص بشه

بله در نهایت به هم میرسید عزیزم ولی زمانش نه نیوفتاده. برای اینجور سوالات جزئی تر باید انگشت بزنید ...

مرسی گلم از لطفت این فال اون هفته بود که گرفتم اطلاع نداشتم وگرنه نیت میکردم انگشت هم میزدم😕