2777
2789
عنوان

عشق قبلی

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 47 پست
امروز باباش دعوتم کرد خونشون بغلم کرد گریه کرد گفت ما اشتباه کردیم

ببین من جای پدرت بودم الان که رفته نامزد کرد بهم زده میخواد بیاد سمتت قلم پاشون رو میشکوندم اگه بخوان بیان خونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر انقدر ساده نباش بر فرض تو میگفتی نه اون چرا باز نیومد سمتت چرا رفتی سریع خواستگاری یکی دیگه؟ ای ...

بعد من حالش خراب بود فک میکرد من رابطه دارم اونم انقد داغون بود نمیدونست چیکار میکنه موقع عقدشون پسره گریه کرده

وای خدا از دستت میخوام سرمو بکوبم دیوار چرا انقدر خودت رو خار میکنی اگه خواهرم بودی میدونستم چیکارت ...

عزیزم اون رفته منو معرفی کرده روز اول این کجاش خار بودن من نمیدونم

بعد من حالش خراب بود فک میکرد من رابطه دارم اونم انقد داغون بود نمیدونست چیکار میکنه موقع عقدشون پس ...

ببین من و امثال من هر چی بگن تو قطعا کار خودت رو میکنی این پسری که عرضه نداشت واست بجنگه انقدر بی عقله رفته یه دختر دیگه رو بدبخت کرده به دردت نمیخوره والسلام حالا میخوای بری تو زندگیش برو ولی اون کارمای دل شکسته اون دختر بدبخت رو پس میده تو هم برو تو زندگیش گریبان تو رو هم بگیره مرد بی عقل به درد نمیخوره. فرار خودکشی عقد با کسی که دوست نداشت و الان طلاق یه کار عاقلانه این تو زندگیش نکرده