2777
2789
عنوان

دلم بد جور از مادر شوهرم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 114 پست
بهم گف خیلی میترسیدم توام مثل خاله ت نازایی داشته باشی واس همین هم ب تو هم ب شوهرت گیر میدادم

میخواستی بگی تو که میدونستی خالم نازاس چرا واسه پسرت پاپیش گذاشتی

تورا باید درسفره گذاشت کنار نان ونمک چون تو برکت خانه ایی عشقم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال شو....بیخیال نسبت به همه چی..آدما متناسب با شعور و فرهنگشون حرف میزنند.سعی کن بی توجهی کنی کم محلی نسبت به اینحرفا خودش بهترین راه حله..خودش بعد یه مدت که کم محلی کردی خسته میشه سعی کن نقطه ضعف دستش ندی

همش میگف همسایه ها میکن چرا عروست بچه نمیاره بعدش میگف فلانی میگه جلوگیری میکنیم اما بچه دار نمیشن د ...

مادرشوهر منم همینجوره ،هر روز میگفت فلانی گفته چرا بچه دار نمیشن 😄وقتی فهمید حاملم داشت پس میوفتاد بهش گفتم شوهرم دختر میخواد میگفت نه الکی میگه که اگه پسر نشد تو ناراحت نشي 😐ميگفت داداش بيار واسه بچه هام وقتي جنسيت معلوم شد پسره گفت دهتر 😂

همش میگف همسایه ها میکن چرا عروست بچه نمیاره بعدش میگف فلانی میگه جلوگیری میکنیم اما بچه دار نمیشن د ...

اینکه چیز تازه ای نیس من تو عقدم مادرشوهرم دم به دیقه میگه ماست نخور برنج نخور چی نخور چی بخور میگه چیزای سرد نخور که در اینده بچتون پسر بشه دختر زا نباشی . 

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........
بیخیال شو....بیخیال نسبت به همه چی..آدما متناسب با شعور و فرهنگشون حرف میزنند.سعی کن بی توجهی کنی کم ...

بخدا دختر خودش بعد سه سال باردار شد اونم خارج رحمی شد باز بعد دو سال دگ بچه دار شد

شوهرت نباید بذاره کسی دخالت کنه  اون اوایل نامزدی مادرش ی حرف خیلی ساده زد .. شوهرم چنان گفت ا ...

آره همه چی به شوهر بستگی داره 

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

اگر میدون بدی ,دو روز دیگه اسم بچتم انتخاب میکنه

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

اینکه چیز تازه ای نیس من تو عقدم مادرشوهرم دم به دیقه میگه ماست نخور برنج نخور چی نخور چی بخور میگه ...

واقعا ک.نمیدونم چرا همچین اجازه ب خودشون میدن ک در مورد زندگی بقیه دخالت میکنن

واقعا ک.نمیدونم چرا همچین اجازه ب خودشون میدن ک در مورد زندگی بقیه دخالت میکنن

من که چیزی بهش نگفتم گفتم بزار تو همون ذهن کوچیک خودش باشه . ولی اگه دراینده بچه دارشدم چی دختر بودچی پسر تا زمانی به دنیا بیاد بهش چیزی نمیگم دختر بوده یا پسر 

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........