2777
2789
عنوان

پارتنر

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم همین رومخمه تا میگمم میکه ببخشید درگیرم تا اومدم خونه دیر وقت شد

بگو تو ماشین که تو راهی نمیتونستی پیام بدی؟ یا توی تایمای استراحت بین کارت ؟ یا نمیتونستی زود تر بیای خونه ؟ یا وقتی تو ترافیک بودی نمیتونستی زنگ بزن؟ من بودم میگفتم نمیبخشم و همچین رابطه ای هم حس خوب و اولویت بودن بهم نمیده

بنظر من بچگانه رفتار نکن همه ادما اخلاقشون یطور نیست اون هم میخاد تورو داشته باشه هم شغلشو مردا ک مث ...

خب همبن مبخام بدونم منم چه ری اکشنی بدم خوبه مثل خودش باشم چیکارکنم؟

بگو تو ماشین که تو راهی نمیتونستی پیام بدی؟ یا توی تایمای استراحت بین کارت ؟ یا نمیتونستی زود تر بیا ...

البته وقتیم پیششم هکینطوره انفد مشغله داره میبینم چجوری سرش شلوغه حتی وقت نمیکنه فضای مجازی انلاین بشه دراین حد

همه کارش اینجوری که فهمیذم والا

نه میگم شغلش چیه؟

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

یه دوست داشته باشی چ نداشته باشی چیه

میگه حس میکنم شاید طرفم از پیام دادن خوشش نیاد

میگم وقتی دو نفر میرن تو رابطه باید با هم در ارتباط باشن از طریق زنگ یا پیام حالا چه از زنگ و پیام خوششون بیاد چه نیاد

میگه حس میکنم شاید طرفم از پیام دادن خوشش نیادمیگم وقتی دو نفر میرن تو رابطه باید با هم در ارتباط با ...

منم دقیقا اینجوریم عاشق حرف زدنم همش حس میکنم یچی کمه یچی درست نیس یکم اذیتم اینجور رابطه نداشتم تاحالا