2777
2789
عنوان

يه درمان خوب براي واژينيسموس، بخونيد شايد بدردتون بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1841 بازدید | 45 پست
اين خانوم تخصصشون چيه؟ خيلي اسمشون آشناست

دكتراي س ك س تراپي داره راستش سرچ كردم ديدم از ايتاليا داره

روانشناسي  با تخصص س ك س تراپي

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زلهی نیست ک ادم قبل ازدواج بفهمه این مشکلو داره یا ن ؟؟

فكر نكنم راهي داشته باشه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
مرسی. یه وقت میگیرم بعد ماه رمضان میرم پیشش. 

تا اون موقع بنظرم نوشته هاي همين خانوم رو بخون و تمرين كن 

تمرينات مرحله ب مرحله داره

تنفسي و شل كردن عضلات

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
دكتراي س ك س تراپي داره راستش سرچ كردم ديدم از ايتاليا داره روانشناسي  با تخصص س ك س تراپي

ممنونم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
نمیدونم چرا چن وقته اینقد میترسم ک این مشکلو داشاته باشم 

نترس 

اخه توي ذهنت اينو بسازي بدتر ميشه

بجاش سعي كن تمرينات مربوط ب شل كردن عضلات و تنفسي رو داشته باشي

اغلب ادمهايي ك اين مشكل رو دارن از ذهنشون ساخته شده

يا از بچگي بهشون تلقين شده

يا بعضيا هم ك سختشون هست از نزديكي جنس مقابل ترس دارن

يا مورد ازار جنسي قرار گرفتن

اغلب اين ادمها مشكل دارن با اين قضيه و تا زماني ك عمل اصلي بخاد انجام بشه اصلا نميشه تشخيص داد از اين دسته هستي يا نه

فک کن دلیلش ترس باشه اره ؟

اره يك بخش زياديش همين هست

ك از بچگي تو مخ رفته

فقط مربوط ب ايران هم نيست ك بگيم ب فرهنگ ما هست

توي كشورهاي غربي هم ب اندازه جاهاي ديگه اين مشكل وجود داره

هر چقدر دليلش سطحي تر باشه درمانش سريعتر و ساده تر هست

نترس  اخه توي ذهنت اينو بسازي بدتر ميشه بجاش سعي كن تمرينات مربوط ب شل كردن عضلات و تنفسي رو ...

ب خودم تلقین میکنم فقط چون خیلییی میترسم شاید دلیل ترسمم شنیدن تعریفایی ک با اغراق زیاد بوده باشه

مرسی یابت کمک و راهنمایی کاملت عزیز دلم 😍😍😍😍😍😘😘😘😜😜

ی حورایی ترس از ادواج گرفتم 

اين موضوع قابل درمان هست 

حتي اوناي ك ٥ سال هر بار امتحان كردن و نشده

تونستن درمان بشن

شما ك از الان اينو ميدوني اين درمان داره و ميتوني بري دنبالش

مثلا اين خانوم ك درمانش توضيح داده ميگفت دكتر زنان نميتونست بره معاينه بشه

سه سال ازدواج كرده بود و نتونسته بودن كاري كنن رابطه شون در حد عقد باقي مونده بود اما با تمرينهايي ك بهش داده بودن درمان شد

با پيشرفت علم خداروشكر خيلي مشكلات قابل درمان هست

اين موضوع قابل درمان هست  حتي اوناي ك ٥ سال هر بار امتحان كردن و نشده تونستن درمان بشن شما ك ...

مرسی از دلگرمیت و وقتی ک گذاشتی عزیزم خیالم ی کمی راحت شد 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘

مرسی از دلگرمیت و وقتی ک گذاشتی عزیزم خیالم ی کمی راحت شد 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘

قربونت😘😘