2777
2789
عنوان

پسردارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 28 پست

عزیزم اینکه چی بخوری یا نخوری .گرمی بحور اینا هیچ کدوم پایه علمی ندارن.

من خودم به شخصه نه اینکه بری جنسیت بچم .بخاطر گرم شدن رحمم دوسال تمام .رمی خوردم لب به هیچ لبنیات یا غذا یا گیوه سردی نزدم .هر روز ارده و شیره می خوردم .چایی حتی نمی خوردم .ام به لطف به خدای مهربون الان فرزندم دختره .هگه فر می ردن با خوردن این همه گرمیجات بچم پسر می شه

یا امام رضا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کاسنی رو دم میکردین؟؟میخوردن؟؟چطوری میشه توضی بدین

عرق کاسنی از عطاری میخریدیم صب ب صب ی استکان ناشتا

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
نمیدونم از کجا بفهمم گرم مزاج یا سردمزاج؟؟

توی نت بزن میفهمی... 

تمایل جنسی بالا... گرمایی بودن... و یه عالمه مشخصات دیگه

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️
الان یه عده میان میگن برات متاسفم چرا پسر میخوای  اونموقعس که میخوام سرمو بکوبم به دیوار جواب ...

بیشترازاون عده اینایی رواعصابن که میان میگن راضی باشین ب رضای خدادختروپسرفرقی نداره🤐اخه مگه کسی گفت فرق داره یاراضی نیستیم ب رضای خدا

👩👶💓💓💓
شاید واقعا برا بعضیا فرق نداشته باشه ولی من دوس دارم بچه اولم پسر باشه چون خودم داداش ندارم 

ببین هیچی تضمینی نیس ولی میتونی غذاها و چیزایی ک همه گفتن امتحان کنی حداقل

بیاید برای سلامتی و خوشبختی هم دعا کنیم❤

از من به تو نصیحت به این چیزا دل نبند😁

من همههههه چیزو رعایت کردم که دختر بشه، تغذیه، تاریخ تخمک‌گذاری، شستوشو با سرکه و... ولی بچه‌م پسره💙

به خدا توکل کن و از خدا بخواه چیزی که به صلاحته بهت بده چون بعدا اگه نشه اذیت میشی😊

بچه‌دار شدن مثل این است که بگویم: من به‌دنیا آمدم، مزه‌ی زندگی را چشیدم و آن‌قدر خوب است که ارزش تکثیر دارد💚🍃