2777
2789
عنوان

بیاید یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 73 پست
عشوه گری خب صداتو نازک کن موقع حرف زدن با ناز حرف بزن صداتو کشیده کن با ناز و ادا راه برو جلو چشمش . ...

نمیتونم.خونه بابامم.دستو پام بستس.زشته جلوشون 

Miss karimi سابقم.خدایا شکرت واسه داده هاتو نداده هات.
اره خب.از لحاظه فکری ک میدونم خستس.دو جا ام کارمیکنه.اتفاقا عاشقه رقصه و اینکه براش برقصم.رقصم همه م ...

عزیزم شوهر شما کاری هستش و معلومه زندگیشو دوست داره این روزا همچی مرد کم پیدا میشه پس کنارش باش کاری نکن که نا امید بشه .بعدشم  چی میشه مگه شوهرته رقصتم خوب نباشه حتی شده شکلک دراوردن و مسخره بازی فقط کاری کن شاد شه خوشش بیاد و خستگی کار از تنش بیرون بره

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمیگردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیاد.خیلی بش گفتم میگه من مشکلی ندارم.اره دیگه نمیرم طرفش ببینم اون میاد یا نه

ره بزار ی کمبودی رو حس کنه  درست میشه اگ اگ نشد خودت تنهایی برو دکتر ببین چی میگه 

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍
بابا خب هركي باشه بعد دوسال عقد مزاجش سرد ميشه من بااينكه كمتريه سال عقد بودم شوهرم ميگفت ديگه نميت ...

روم ب دیوار  

اوهوم

باش حرف ک میزنم سعی میکنه واسه اینکه ناراحت نشم همون موقع درس میکنه رفتاراشو ولی باز بعدش همونه

ببین کلی باهاش حرف بزن بگو منظور من فقط همین امروز و امشب این وقت واینا نیس من میخوام بدونم اگه مشکلی هست و شما پیداست ک اصلا تمایلی نداره ظاهرا بهم بگو تا درکت کنم تا با رفتارم و ناراحت شدنم اذیتت نکنم وپا ب پات باشم تا مشکلی ک داری حل بشه اینجوری جفتمون راحتتریم

يه چيز جالب 

من يه دوستي داشتم اخراي دوران عقدشون ك مثل شما٢سال بود خودش اينطور شده بود

اون ميگفت اصن دوسندارم شوهرم بياد سمتم ازش فرار ميكنم 

علتشم نميدونست

ولي عروسي كرد بعدش اوكي شد

اخه من خودمم گرم مزاجم.اونم خوب بود الان یک سالی میشه اینجوری شده

خب بشین فکر کن دقیقا چرا اینجوری شده ؟بعدشم حتما ازش سوال کن البته با مهربونی و یه چایی قهوه ای چیزی ازش پذیرایی کن بعد بپرس

خب همش من؟

نه عزیزم گفتم که حرفامو همه رو بخون .بعدشم منظورم این بود بهش بگی مشکلی نداره که 

خب بشین فکر کن دقیقا چرا اینجوری شده ؟بعدشم حتما ازش سوال کن البته با مهربونی و یه چایی قهوه ای چیزی ...

نمیدونم.اخه خیلی ب خودم میرسم از همه لحاظ.هیچ مشکلی نیس.نمیدونم واقعا

اخه بعضی وقتا ک مثلا یه ماه نمیبینیم همو تا میبینتم..... ولی بعدش باز نه.یعنی سرد مزاجه؟

بااون چیزای ک شنیدم اره یکم سرد مزاجه.حالا اگر ناراحت میشی که از رفتارش برید دکتر اگر خودتم عین اونی ک هیچی دیع

يه چيز جالب  من يه دوستي داشتم اخراي دوران عقدشون ك مثل شما٢سال بود خودش اينطور شده بود اون م ...

جدی؟ینی ممکنه؟چرا؟

نمیتونم.خونه بابامم.دستو پام بستس.زشته جلوشون 

ینی چی ؟؟نامزدین؟؟یا پیش هم زندگی میکنین؟؟خب تنها که میشین انجام بده پشت خط تلفن حتی