2777
2789
آقا آویزون نشید این استوری غمگین و تیکه دار و چند روز بعد استوری با نکس رو اینا به والله حال بهم زنه ...

حالا چرا اینجوری حرف میزنی ؟

خب منم دارم میپرسم نزاشتم که

دروغ میگه، ۹۹ درصد پسرا وقتی این حرفو میزنن یعنی یکی دیگه تو زندگیشون هست یا تازه اومده و میخواد فقط ...

کسی هم تو زندگیش نباشه ترسیده . چون فهمیده من چقدر دوسش دارم میترسه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من کلی گفتم عزیزم ناراحت نشو یچیز کلی بود و.ن یادم به یسری رفتارا افتاده بود منظورم شما نیستی عشقم

وای تروخدا ببخشید عزیزم

یهو عصبانی شدم

معذرت میخوام

خیلی حالم بده

من واقعا این آدمو دوست دارم میدونم با کسی نیست در حال حاضر ولی هی میگه به صلاح نیست هیچ چیز تو رابطه ی ما درست نیست پیام ندیم بهم . الآنم که پیامام رو سین نمیزنه

شبی پیام دادم سریع آنلاین شد اومد ببینه چی گفتم ولی سین نزد

من 15 سالمه اون 28

به نظر من اختلاف سن اینقدری وقتی که دختر سنش هنوز پایین هست، مخصوصا شما که دیگه نوجوان هستی، آسیب زا میشه قشنگم برای شما. هیجانات سنین نوجوانی خیلی بالاتر از کسیه که ۲۸ سالشه. من نظرمو گفتم البته، تصمیم با شماست.

به نظرم زودهولی اون یارو خودش همون اول سن تو رو نمیدونست ک اومد رابطه رو شروع کردد؟؟بهونه اش میخاد ک ...

از همون اول میگفت چند بار قرار شد پیام ندم بهش

من پیام دادم اونم صمیمیتی تر از قبل جواب داد

خلاصه که خیلی حالم بده .

از همون اول میگفت چند بار قرار شد پیام ندم بهش من پیام دادم اونم صمیمیتی تر از قبل جواب داد خلاصه که ...

ببین عزیزم تو هنوز خیلی کوچولویی باید وقتت صرف خودت کنی نه این روابط پوچ

پسر شوهر و اینا همیشه هست ولی این فرصت نوجوانی و اموزش توعه ک میره

گول این سوشال مدیا رو نخور ک ما از ۱۳ سالگی باهمیم و فلان زمانش ک برسه اونی ک مال توعه میاد

از همون اول میگفت چند بار قرار شد پیام ندم بهش من پیام دادم اونم صمیمیتی تر از قبل جواب داد خلاصه که ...

من متوجهم چقدر میتونه سخت باشه عزیزم. اما بهتره که توی این سن به فکر خودت و دوست داشتن خودت باشی. فعلا زود هست که بخوای درگیر همچین چیزایی بشی. روانت نابود میشه. ولش کن و بچسب به خودت❤️