2777
2789
عنوان

چی بگم 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکرنعمت نعمتت افزون کند

کفرنعمت از کفت بیرون کند

بهش بگو خدا روشکر کن بابت هر چیزی که بهت داده که اگه ناشکری کنی ممکنه هر چی که داری از دست بدی 

شاید به خودش بیاد و بترسه

بسپار به خدا خودش خوب درست میکنه خدای دانه های انار🥰

جاری منم اینجوریه ما هرچی تو خونه داریم میاریم میذاریم واسه مهمونا 

آجیل و تنقلات اینا هرچی هم میخریم دو سه ماه ی بار میپوشیم 

میگه   خوش ب حالت خوب خرج میکنید ولی اونا نه چیزی جلو مهمون میذارن نه لباس نو هاشو میپوشه تا بگن پول جم کنه ی سره هم میناله با این ک داره

♡من عاشق شوهرمو بچمو زندگیمم ♡
شکرنعمت نعمتت افزون کند کفرنعمت از کفت بیرون کند بهش بگو خدا روشکر کن بابت هر چیزی که بهت داده که ...

لتفاقا الان 8ساله خونه خودشه هر چقدر بیشتر میناله همون قدر خدا بیشتر بهش میده 

جاری منم اینجوریه ما هرچی تو خونه داریم میاریم میذاریم واسه مهمونا  آجیل و تنقلات اینا هرچی هم ...

بد ببخشید عزیزم حالا با خورد و حوراکش کاری ندارم خیلیا جلو مهمون نمیذارن اما این ک میخره نمیپوشه چرا اخه 😂ادم باید جلو بقیه خوش پوش باشه اتفاقا تو تن دوستم ک خیلی میبینمش یه تیشرت تکراری ندیدم هیچ وقت اما بازم میناله موندم با چه رویی 

[QUOTE=60914715]بد ببخشید عزیزم حالا با خورد و حوراکش کاری ندارم خیلیا جلو مهمون نمیذارن اما این ک میخره نمیپوشه چرا

کفش کهنه میپوشه  لباسای داغون 

ولی برا خونه مادر شوهرم اینا اینجوریه مث گداها  میادش برا جاهای دیگه ی جور دیگس تا کسی نگه ولخرجه

♡من عاشق شوهرمو بچمو زندگیمم ♡