2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1492 بازدید | 139 پست
والا شما پارانویید داری انگاری

پارنوید نیست من وقتی مجرد بودن با یکی بودم که خیانت میکرد بجز اون کنار عموم ری موبایل فروشی کار می کردم یعنی تو شهرمون همه میمدن اونحا چوم فقت عموم تعمیر کار بود هرکسی .هر مردی میومد اونجا میدیم با دوست دختراشون میومدن میدیم ای وای اینا متاهلن که بعدش باز خزار نفر میومد که متاهلم بود با تلفن با دوست دخترش که اسمشو به اسم رفیقاشون یا تعمیر کار ماشین یا..سیو کرده بودن حرف میزدن یعنی من انقد مردا رو می شناسم هیشکی نمیشناسه الان ببینن شوهذم خیانت می کنه تعجب نمی کنم انشالله نرسه اون روز.)) خلاصه به مردا اعتماد نکنید البته اختیار خودتونه ولی ازتون می خام وقتی دیدید بهتون خیانت شد

خرف منو یاد بیارید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارنوید نیست من وقتی مجرد بودن با یکی بودم که خیانت میکرد بجز اون کنار عموم ری موبایل فروشی کار می ک ...

خب اینجوری خودت در عذابی تا اخر عمر نتونی به یکی اعتماد کنی و خیالت راحت باشه

شل کن بابا

لایک نکن😑

دقیقا ذات مرد همینه عوض هم نمیشه همشون خیانتکارن

خوب شد یکی حرفمو تایید کرد .واقعا موافقم مردا همشون یک ذاتن همشون تنوع طلبن .

میدونی یبار تو مهمونی خرف مردا شد یه زن اونجا بود گفت والا من بخاط خیانت از شوهر قبلیم جدا شدم ولی اینبار شوهرم بدتر از اون قبلی خیانت می کنه گفت خانما هیچوقت بخاطر خیانت جدا نشید بخدا هزار بار دیگه هم ازدواج کنید همینه من زمان برمی گشت جدا نمی شدم

واقعا حرفش حق بودا

عزیزم خونه هامون همه تویه خیاطه وبعدشم همه خانواده مارو میشناسن پس بهتراز شما رو خانوادم شناخت دارم

باشه عزیزم ایشالا من دروغ میگم ایشالا هیچوقت نبینی شوهرت یا ... خیانت کنن والا مت از خدامه همه ی مردا پاک باشن

نه عزیزم به خانواده نیست مردا همشون همینن من خودم هیچوقت ندی م پدرم داداشم یا شوهرم خیانت کنن ولی با ...

خیلی حرف غلطی میزنی که میگی همشون خیانت میکنن

فکر کن ی مرد که از دوتا از دوست دختراش خیانت دیده

بیاد بگه همه زن ها خیانت میکنن

منطقیه ؟

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

اینجا اگه نظری میدن که بری یا نه بنا به خانواده شوهر خودشون میگن

شما چن وقته ازدواج کردی؟

خب عزیزم بستگی داره به خانواده شوهرت کاری کع براشون انجام میدی خدایی نکرده نشه وظیفت

برا شب موندن هم با شوهرت مشورت کن

باید ببینی که خواهر یا برادری دیگه تو خونه هس یا نه

چرا مردا بعد ازدواج خسته میشن بنظرت چرا خیانت می کنن ؟ چون تنوع طلبن چون خسته میشن از زندکی با یک نف ...

بعد از ازدواج خیلی هیجانات فروکش میکنه و هم زن و هم مرد براشون ی سری چیزا عادی میشه.

زن و مردی که عقل داشته باشن، هیجان و شور زندگی و با همسر شون در زندگی شون میسازن

کسایی که اهل خیانت باشن

میرن سراغ چشیدن هیجان و شور اشتیاق به آدمای جدید

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

خب اینجوری خودت در عذابی تا اخر عمر نتونی به یکی اعتماد کنی و خیالت راحت باشهشل کن بابا

نه چرا در عذاب باشم عزیزم؟ به کیف و میل خودم زندگی می کنم اصلا من مریضم به این چیزا فکر کنم ؟🤣 والا من انقد احمق نیستن شب و صبحمو بزارم پای فک کردن به اینکه ای بابا شوهرم یه وقت خیانت نکنه 🤣 من از اونام که پول داشته باشم باهاش همششش خرید می کنم با دوستام کافه میرم خوش می کذرونم به خودم میرسم شکر از همه لخاظ عالیه م

باشه عزیزم ایشالا من دروغ میگم ایشالا هیچوقت نبینی شوهرت یا ... خیانت کنن والا مت از خدامه همه ی مرد ...

ببین من پدر من جلو چشمام با یه هرزه خوابید ولی بازم میگم همه اینجوری نیستن

ایا منطقیه که منم بگم همه خانوما هرزه ان چون یه هرزه۲۱سال پیش با بابام خوابیده بود؟؟

درخواست ندین نرخرهای سایت درخواست ندین بیشرف ها

خیلی حرف غلطی میزنی که میگی همشون خیانت میکننفکر کن ی مرد که از دوتا از دوست دختراش خیانت دیده بیاد ...

نه چون مردا هم میدونن زما همشون شبیه نیستن ولی مردا همشون شبیه ن عزیزم خودتونو به اون راه نزنید