2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۵سال مداوم استفاده میکنم محشرههههه عالیهههه. اینم بگم تا ۴ماه اول از استفادشپشیمون میشی چون قلقش دستت نیست و نشتی میده ولی بعد که حرفه ای شدی عالیه. هیچ نشتی نداره و هیچی حس نمیکنی. انگار نه انگار که پریوذی. تر تمیز و مرتبی. و هیچی لای پا نیس . من الان نمیتونم نوار بهداشتی تحمل کنم

۵سال مداوم استفاده میکنم محشرههههه عالیهههه. اینم بگم تا ۴ماه اول از استفادشپشیمون میشی چون قلقش دست ...

عزیزم از کجاگرفتی از چه جنسی راضی هستی؟

من با نوار پوستم میسوزه هر نواریم امتحان کردم باز همینه

۵سال مداوم استفاده میکنم محشرههههه عالیهههه. اینم بگم تا ۴ماه اول از استفادشپشیمون میشی چون قلقش دست ...

خوش به حالت

من مجردم میشه استفاده کرد یا نه ؟

یه صلوات برام بفرستید لطفا ،منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنین میخواستم بگم که خیلی دوستتون دارم ❤️ اقایون لطفا درخواست ندین 🥲🙏

نههههه بکارتت میره

😭😭

از نوار خسته شدمم

یه صلوات برام بفرستید لطفا ،منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنین میخواستم بگم که خیلی دوستتون دارم ❤️ اقایون لطفا درخواست ندین 🥲🙏

یکی برا ن توضیح بده دقیقا کجا قرار میگیره؟ کامل میره داخل بدن؟

بله میره داخل و هیچی از بابت کاپ حس نمیکنی چون تو پریودی قسطداخلی واژن نرم و لطیف هست . ولی دو روز اخر که لک بینیداره کاپ حس میکنی