2821
2789
عنوان

خاک برسری

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 29 پست

چون مردا عشق نفرت دل تنگی ارامش خستگی سرخوشی و هزاران حسشونو تو اون زمان فقط میتونن نشون بدن پس در هر حالتی سمتت میان و ممکنه بقیه اوقات سرد تر باشن

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از یکی از بچه های نی نی سایت یاد گرفتم اسمشو

عییییبه   نقی  زشتتتتتتهههه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
گاهی از این حس ها میاد سراغم ... گاهی از مردها متنفر میشم. حس میکنم فقط موقع رابطه به زنا توجه میکنن

بنظرمیرسه توقعاتت معقول نیست

بیشترازخودت بگو

خوشبختی تکرار لحظات خوشحالیست

ن پس شمارو واسه اخلاق های خوبتون میخواد البته منظورم کلی خب اگه اینطوری نبود ک میرفت با ی مرد ازدواج میکرد اونم کار خا ک بر سری نیست ی نوع نیازه نمیدونم چرا زن های ایرانی عادت دارن بگن ما خوشمون نمیاد و این چیزا پیف اگه دور باشی ازش یعنی مریم مقدسی حتی واسه شوهراشونم کلاس میزارن 

اگه تفکرت اینجوری باشه یعنی خودتو روحتو در حد یک عضو از بدنت پایین اوردی انگار خودت تو چشم خودتم با ارزش نیستی

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

رابطه عاشقانه و پراز ثواب الهی که اسمش خاک.... بر سری نیس. البته شاید این عنوان رو انتخاب کردی تا مخاطب جذب کنی.

به هر حال همسرت بخاطر نیاز عاطفی و جنسی تو رو انتخاب کرده که حق مسلمش هم هست. 

همونطور که احترام و عزت و عشق از طرف همسرت حق شماست. 

هر دعوایی هم بینتون پیش اومد هیچ وقت اینو به شوهرت نگو که تو فقط بخاطر فلان چیز منو میخوای این جمله سردی میاره. و ۹۰ درصد طلاق ها بخاطر سردی در رابطه جنسی بوده . 

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

منم وقتی با شوهرم دعوام میشه ازین فکرا میکنم، طبیعیه به نظرم

اما بعدش که اشتی میکنیم نظرم عوض میشه

الان خیلی ها راحت خودشونو در اختیار مرد قرار قرار میدن. اگه واقعا هدف شوهرم رابطه باشه خب میره با اونا که حتی ممکنه خیلی خوشگل تر و خوش هیکل تر از من باشن

گروه قرمز❤️ وزن 

ن بابا ... من خودم گرمتر از اونم اما اون فقط موقع رابطه یا قبلش نازم میکنه و خوبه . بقیه مواقع سرد و بی توجهه . 

خیلی وقتا ناراحتم میکنه خودخواهی هاش. همین دیشب پاشد رفت مسجد منو برای مادرش نگهبان گذاشت تنها نباشه . منم تو خونه دلم گرفت

نهال خانوم مامانی عاشقته
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز