2777
2789
عنوان

چرا بیدارین⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 49 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون تو حرم امام رضام🫠

کاش برام دعا کنی معجزه بشه مشکلم حل شه 🫠

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
خوش به حالت سلام منو به آقا برسون اسمم سحره توروخدا دعا کن کنار آقا من این ماه مادر شم

عزیزم اتفاقا پیامتو خوندم ک گفتی تو فکر بچه ای همون لحظه برات دعا کردم انشالله ک یه نینی خوشگل و سالم بدنیا بیاری

چون تو حرم امام رضام🫠

میشه دعام کنی ؟ بگو ۸۱۸ از اون سر مملکت اومد پابوست کمکش کنی... کردی؟ به داد خودشو دلش برسی و شفاعتشو پیش خدا کنی خوشبخت شه ب آرزوش برسه ... رسوندی؟ بگو جان ابوالفضل امشب رقباشو تاابدالدهرررر پوچ کن ، کاری کن با شخص مدنظرش با عشق دوطرفه ازدواج کنن خوشبخت بشن الساعه....

لطفاااا بگوووو

حاجتروا باشی خودتم

هرکی پیاممو میبینه دعام کنه الساعه حاجتروا شم یاالساعه خدا ببخشه و جونمو بگیره خلاصم کنه.....

اعصابم داغونه خوابم نمیبره اومدم اینجا ذهنم و مشغول کنم ب موضوع فکر نکنم عصبی تر بشم برم طرفا با اسید بشورم

از قدیم گفتن عشق آدم و کور میکنه....اما یادمون باشه جوری باشیم ک وقتی کسی دست از عشق کشید درست وقتی ک پرده از جلوی چشما کنار رفت بجای جلوه قشنگی ک همیشه از عشق دیده میشد ٬ چیزی جز تعفن و کثافت و خیانت نشه دید؛جوری نباشیم ک معنای عشق رو ب کثافت بکشونیم؛ بجای ادای انسانیت سعی کنیم انسان باشیم؛ شاید اینجوری دنیا بوی اعتماد بگیره🙃 شخصیت ادا نمیخواد اصالت میخواد.

واسه منم همین دعا رو بکن دوست ندارم برم iui یا ivf

ان شاالله به حق امشب زودتر نینب صحیح و سالم به دنیا بیاری چندوقته اقدامی؟ دکتر میری؟

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

عزیزم اتفاقا پیامتو خوندم ک گفتی تو فکر بچه ای همون لحظه برات دعا کردم انشالله ک یه نینی خوشگل و سال ...

قربون قلب مهربونت ان شاالله خودتم حاجت رواشی 🖤

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

خب چرا راهی جلو پای منم نمیزاره ک منم تلاش کنم ؟

صبرداشته باش .توکل به خودش خودش کمکت میکنه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤