2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 39 پست

مادر شوهر منم تا الاننن خوب بوده و هوامو داشته البته من دوماهی هست غقدم و ۶ ماهم نامزد بودک

ولی یه اخلاق بدی کدارع نخود تو دهنش خیس نمیخوره یعنی همه چیزو به همه میگه اصلا سیاست نداره و این خیلیییی بده همش باید هواسم باشه چیز بدی نبینه ازم بزه همه جا بگه

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝آقایون مثلا محترم سایت درخواست دوستی ندنننننننننن قبول نمیکنم متاهلم 😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا مثل من 😂به پسرا از جارو کردن بگیر تا لباس شستن و کیک پختن و آشپزی و.... آداب محبت کردن هدیه دادن گل خریدن همرو یادشون دادم 🥰😍

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
درک کردن محبت کردن و خیانت نکردنم یاد بگیر

خلاف اینچیزا باشم چشمو درمیاره میگه دختر مردم که نیاد توخونم مثل دختر خودمه نمیخوان فردا اهش پشت سرم باشه بگه چه بچه ای بزرگ کردی

شاید با یاد گرفتن و راهنمایی همدیگه، دنیای بهتری داشته باشیم. سواد رابطه یادتون نره که خیلی کمکتون میکنه هم تو زندگی فردی هم تو زندگی مشترک و تو اجتماع "با اجازتون پسرم"

هروقت عروس آمد توخانوادش شما دیدی با عروس خوبه اونوقت برودستبوس

مطمئنم که اون موقع هم خوبه پون گفتنش الان باعث نمیشه کارش راحت تر بشه یا باری از رو دوشش تو کارا کم بشه برا همسن مطمئنم که قصد خوبی داره

شاید با یاد گرفتن و راهنمایی همدیگه، دنیای بهتری داشته باشیم. سواد رابطه یادتون نره که خیلی کمکتون میکنه هم تو زندگی فردی هم تو زندگی مشترک و تو اجتماع "با اجازتون پسرم"

البته مادرشوهر خودم ب پسراش یاد داده ب زناشون کمک کنن تو خونه و بچه داری و همینطورم شد شوهرم از اول زندگی چ موقع مریضی چ موقع بچه داری چه موقع بی حوصلگیم همیشه کمک حالم بوده، دست مامانش درد نکنه تو این مورد خیلی خوب تربیت کرده

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️ 

دقیقا مثل من 😂به پسرا از جارو کردن بگیر تا لباس شستن و کیک پختن و آشپزی و.... آداب محبت کردن هدیه د ...

عالی خوش بخت بشن الهی

مادر شوهر منم تا الاننن خوب بوده و هوامو داشته البته من دوماهی هست غقدم و ۶ ماهم نامزد بودکولی یه اخ ...

حالا تو کل فامیل مادرم سنگ صبورو و راز دارشونه از ههمه خبر داره یه کلمه حتی تو خونه ام نمیگه چه برسه بقیه

البته مادرشوهر خودم ب پسراش یاد داده ب زناشون کمک کنن تو خونه و بچه داری و همینطورم شد شوهرم از اول ...

اگر میدونی از تشکر کردنت سو استفاده نمیکنه حتما ازش تشکر کن

خوشبحال عروس

با اینکه پسرم منم حسودیم میشه بهش 🤣🤣🤣🤣🤣