2777
2789
آخ من فدات شم خواهر😍🥰فعلا منتظرم این یارو علیه گردنم بگیره😭نگرفت تو عشخ خودمییییی🥰♥️💙💜

بپا گولت نزنه الکی بگه عاشقتم تهشم ولت کنه بره اینا همینجورین اینکار و کرد بیا پیش خودم آدرس بده جنازه تحویل بگیر

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞⚜️پروفم کپی نشه⚜️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خبب اینا رو مهمون حساب نکن باهاشون راحت باشیدغذام ساده باشه اوکیه

اااووههووووووو ندیدی تو خواهر اینا رو از دشمن بدترن یه ذره کم براشون بزاری آبرو برات نمیزارن

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞⚜️پروفم کپی نشه⚜️

بپا گولت نزنه الکی بگه عاشقتم تهشم ولت کنه بره اینا همینجورین اینکار و کرد بیا پیش خودم آدرس بده جنا ...

وای گلبم اکلیلی شد وقتی دیدم تنها نیستم و تو هم پشتمی🥹🥲🌸🩷

میای باهم بریم خیابونشونو ببندیم تا تحویلم بدنش؟؟؟🥲🥺🙏

بیخیال از هر خیال= ز غوغای جهان میو🤌🌠🩷🙃

جدیدا نمیدونم چرا خونه ی طرف نری اونا بهتر،بیشتر میان

ما الان به خاطر شرایط اقتصادی خیلی رعایت میکنیم نمیریم جایی بریم ام از دو روز قبل خبر میدیم اینا خداروشکر نه یهو میان در خونه سلام ما اومدیم

وای گلبم اکلیلی شد وقتی دیدم تنها نیستم و تو هم پشتمی🥹🥲🌸🩷میای باهم بریم خیابونشونو ببندیم تا تحو ...

اره سیسی کمربند انتهاری ام میبندم به خودم دست از پا خطا کنه میفرستمش هوا خوبه؟🤣

منم تو ماه ده روزش سر دردم ،،دیروزم همونجا وقتی به شقیقم تزریق کرد دردم شروع شده ،حتی مسکن هم خوردم ...

اوه از دیروز سردرد داری؟ نکنه میگرن داری چون میگرن چند روز طول میکشه شیاف بزار

سلامتی و خوشبختی دخترم
اره سیسی کمربند انتهاری ام میبندم به خودم دست از پا خطا کنه میفرستمش هوا خوبه؟🤣

واییی آرههههه

خیلی رمانتیک یا بهش میرسم

یا خیلی رمانتیک به خاعککک میدمش

خیلیییییی خوبی سیسی🥰💜

بیخیال از هر خیال= ز غوغای جهان میو🤌🌠🩷🙃

واییی آرهههههخیلی رمانتیک یا بهش میرسمیا خیلی رمانتیک به خاعککک میدمشخیلیییییی خوبی سیسی🥰💜

برو من پشت تم هر جا خواستی خفت گیری کنی تگ کن فقط