2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

درحال فکر کردن به مشکل بانکا

منم چند دقیقه پیش تو فکرش بودم

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

باید پاشم برم حمام بعد برم لیزر ولی حس پا شدن نیس

من وقتی اینطوری میشم وقراره جایی برم به چت جی میگم ميگه ولش کن مهم نیست اصلا آسمون به زمین نمیاد .تو امروز باید فقط استراحت کنی 🤠

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

منم چند دقیقه پیش تو فکرش بودم

من فکر کنم یه اختلاس تپل کردنو نمیتونن جمعش کنن

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
من فکر کنم یه اختلاس تپل کردنو نمیتونن جمعش کنن

نمیدونم والا

چه گرفتاری شدیما🚶🏻♀️

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

من وقتی اینطوری میشم وقراره جایی برم به چت جی میگم ميگه ولش کن مهم نیست اصلا آسمون به زمین نمیاد . ...

😂😂😂

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

نمیدونم والا چه گرفتاری شدیما🚶🏻♀️

خدا لعنتشون کنه ما میخواستیم خونه عوض کنیم پولمون توملی سپرده بود عجب گرفتاری شدیما پول خودمونم از دستمون رفت

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
توی سایت پلاسم و مثل پلنگ در کمینم که خانمهای نی نی سایتی شوعر احتمالیم رو از چنگم در نیارن😂♥️

ربط شوهر احتمالیت با نی نی سایت متوجه نشدم

خدا لعنتشون کنه ما میخواستیم خونه عوض کنیم پولمون توملی سپرده بود عجب گرفتاری شدیما پول خودمونم از د ...

منم کارت اصلیم ملیه

رسما هیچ کار نمیتونم انجام بدم...

منم کارت اصلیم ملیه رسما هیچ کار نمیتونم انجام بدم...

منم همینم پولامهمهتوکارت ملی بود