2777
2789
عنوان

خودم از این ها ضربه خوردم 😔

127 بازدید | 11 پست

من دانشجوی روانشناسی بودم...

اما یکی از تجربههایی که بیشترین ضربه را به اعتمادبهنفسم زد، دقیقاً از جایی شروع شد که قرار بود به من کمک کند: مراجعه به روانشناس.

آن زمان احساس میکردم اعتمادبهنفسم پایین آمده و تصمیم گرفتم مثل خیلی از آدمها از یک روانشناس کمک بگیرم. برای همین به چند نفر مراجعه کردم تا ببینم با کدامشان ارتباط بهتری میگیرم.

بعد از چند جلسه، بیشتر از روی حس خودم یکی از آنها را انتخاب کردم و فکر میکردم انتخاب درستی کردهام. اما مدتی بعد من را به روانشناس دیگری ارجاع داد که تجربه زیادی نداشت.

نتیجه برای من چیزی نبود که انتظارش را داشتم 🥀

نهتنها کمکی به بهتر شدن اعتمادبهنفسم نکرد، بلکه مدتی طول کشید تا دوباره از نظر روحی خودم را جمعوجور کنم ❤️🩹

در این مسیر زمان، انرژی و پول زیادی از من رفت و گاهی با خودم فکر میکنم اگر آن انتخابها را نمیکردم شاید امروز بخشی از زندگیام شکل دیگری داشت.

🔴 با این حال همیشه با خودم گفتهام اینکه من از چند نفر تجربه خوبی نگرفتم، دلیل نمیشود کل جامعه روانشناسی را زیر سؤال ببرم. همانطور که در هر حرفهای آدمهای ضعیف و آدمهای حرفهای کنار هم هستند، در این حوزه هم همینطور است👌👍.

این فقط بخشی از تجربه شخصی من در یک دوره از زندگیام بود 🌱

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ولی واقعا این تجربه واقعی و سخت زندگیم بود

و شاید اگر الان روانشناس نبودم منم مثل خیلی های دیگه الان از همه روانشناس ها متنفر بودم

ولی واقعا این تجربه واقعی و سخت زندگیم بودو شاید اگر الان روانشناس نبودم منم مثل خیلی های دیگه الان ...

دقیقااا ..

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

ولی واقعا این تجربه واقعی و سخت زندگیم بودو شاید اگر الان روانشناس نبودم منم مثل خیلی های دیگه الان ...

ولی خب چون الان روانشناسم هم درد زخم خورده ها رو درک می کنم هم می دونم به خاطر دوسه تا روانشناس بی تجربه نباید ریشه به تیشه کل جامعه روانشناسی زد

متاسفانه خوب هاش کمند و بی سوادهاش زیاد. یکیشون همین روانشناس های سایت. برو سوال و جواب ها را بخون. ...

آره متاسفانه

جمله آخرتون هم خوب اومدید جلو😂😅👌