2777
عنوان

اکنون در این برهه تاریخ حسین زمانت را دریاب

| مشاهده متن کامل بحث + 5066 بازدید | 924 پست
علی اکبرم ...💔پا بر زمین نکش، جگرم تیر میکشد ای نور دیده، پلک ترم تیر میکشدگفتم عصای پیری من میشوی، ...

روضه بلد نیستم

فقط در همین حد بگم

وقتی یادشون میوفتاد اسمش علیه

ضربه هاشونو محکم تر میزدن..😭😢

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها دعا کنید خوب بشمحالم خیلی بده شب تاسوعا دقیقا مریض شدم کلی برنامه داشتم برم هیئت و عزاداری و. ...

سلام عزیزم

شما قصد داشتید برید و همین نیت تون ارزشمند هست

از همون منزل تون یک سلام به امام حسین (ع) بدین و یک روضه برای خودتون پخش کنید ان شاء الله که قبول هست

برای بهبود حال تون هم صلوات فرستادم 🌱🌹

یا امیر المومنین مولا علی (ع) ❤️

اللهمَّ ارْزُقْنا شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ، یَوْمَ الْوُرودِ؛ وَ اجْعَلْنا مِنَ الَّذینَ یَنْصُرونَ دینَ ...

السلام علیک یا ابا عبدالله (ع) 🙏🏻

براتون بهترین ها رو طلب میکنم

ان شاء الله حاجت روا بخیر بشید 🌱🤲🏻🌸

سلام عزیزمشما قصد داشتید برید و همین نیت تون ارزشمند هستاز همون منزل تون یک سلام به امام حسین (ع) بد ...

قربونت مرسی التماس دعا

چشم حتما🫠💕

عاشق گربه ها🤍اگه نمیتونید مراقب حرف زدنتون باشید بهتره کلا حرف نزنید و ریپلای نکنید

سلام بر حسین و اولاد و اصحاب حسین

آجرک الله یا صاحب الزمان

سلام بر روح پر فتوح شهدا از صدر اسلام تا به امروز به ویژه رهبر شهیدو معظم انقلاب اسلامی سید علی خامنه ای

الهی با حسین و اصحاب حسین محشور باشی رهبر مظلومم که مانند جدت حسین مظلومانه زیستی و مظلومانه رفتی

پاینده ایران🇮🇷

سلام بر حسین و اولاد و اصحاب حسینآجرک الله یا صاحب الزمانسلام بر روح پر فتوح شهدا از صدر اسلام تا به ...

السلام علیک یا ابا عبدالله (ع) 🙏🏻🌹

توروخدا برام دعا کنید

من بازبون شماها که گناهی نکردم

ان شاء الله برآورده میشه

از حضرت عباس بخواین برام معجزه کنه

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

#یا_ابا_عبدالله

اسرائیل و آمریکا همان یزید زمان هستن، همان شمر و همان حرمله. بیعت با اونها چیزی جز ننگ ابدی نیست. ما شیعیان امیرالمؤمنین و پیروان اهل بیت پاک پیامبر اکرم (ص) هستیم و هرگز زیر بار ظلم نمیریم. آیت الله سید مجتبی خامنه ای🌹صالح بعد صالح🌹 شهید آیت الله حسینی خامنه ای: بدانیم تسبیحات بر تسلیحات پیروز است؛ این قاعده الهی است💚 یه صلوات برای سلامتی و تعجیل در ظهور حضرت مهدی بفرستیم🌱 وحدتمون رو حفظ کنیم💚 به یاری خدا با اتحاد میتونیم جلوی هر دشمنی بایستیم💚 هر کس بخواد بین ملت ایران تفرقه بندازه یکی از افراد دشمنه.🌹 دوستان مجموعه امام مهدی شناسی رو از کانال ayna_sahebona110 در ایتا برداشتم اگه خواستین جهت مطالعه بیشتر بهش مراجعه کنین💚