2777
2789
من اینایی که مَردن اسم زن میذارن درک میکنم ولی شما که خانومید و اسماتونو میذارید امیرعلی.رضای من.و ...

من اسم عشقمو گذاشتم یعنی پسرم😍😍😍

اسم خودمو قبول نمیکرد نمیدونم چرا 

😉

گاهی نمیدانی ازدست داده ای   یاازدست  رفته ای  
اینم آره خیلی دیدم..یا اسم بچه شونه یا شوهر..یعنی چی واقعا😤

یکی هم بود اسم کاربریش مَرد بود امضاش گذاشته بود اگه فک میکنی من پسرم به درک هرجور راحتی فک کن

😐اسمشم یادم نیست

خو لامصب اسم پسر گذاشتی فک کنم دختری؟؟؟ چ انتظاارایی دارن از ادم

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا منم...

چ طور میشه 

کاری کرد ک

این تاپیک رو همه ببینن و بخونن؟؟؟

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
منم اقا هستم

یه امضا بده😐

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
واااای آره منم ازش بدم می یاد ادای مذهبی‌اش رو هم درباره بیشتره حالمو بهم می زند اول اسمش هم جوانمرد ...

😐آخر اسمش چیه؟؟

پسر جوانمردو میگی؟؟؟

چرا اشاره مستقیم میکنید😂😂

فقط بگو من چجوری پیداش کنم گزارششو بزنم 

تمام اسکرین شات ها رو گذاشتم دوستی 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
😅😅😅😅نمدونستم رمزی حرف میزنی...فک کردم اسمش یادت رفته

😂😂😂😂😂😂😂😂😂عزیزم

دوروز دیگه اینم تاپیک میزنه واااای کمکککک بیایید جواب بی بی چکم و ببینید!!!همه ام میرن نظر میدن مثبت ...

دقیقا

از همین تاپیک اخیرش میشه فهمید 

دقیقا منظورش چیه و چرا میخواد خودشو اینطوری جا بندازه