.._niva مدیر عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7452 عنوان خونه+عکس | مشاهده متن کامل بحث + 1652 بازدید | 63 پست بچه ها بنظرتون برا خونم چ کابینتب درس کنم رنگش و مدلش؟اگه عکس دارین بزارین برام.جنس فایبر گلاس چطوره بنظرتون؟ خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین 1397/03/14 | 09:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
.._niva مدیر استارتر عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7452 نیوا جان اکثر کارایی که گذاشتی نتی و خارجیه مثل همون درنمیارن بگرد کارایی ک ایران کار ش ... واقعا؟فک کردم میتونن دقیقا همینو برام دربیارن.چرا آخه؟ خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
.._niva مدیر استارتر عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7452 سفیدم مراقبت میخواد تو لک شدن و پاک کردن و ... اینا رو میگم ک با در نظر گرفتن ... چشم عزیزم من فعلا ک متسفانه بچه ندارم بخواد خراب کنه خودمم خیلی رعایت میکنم خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
.._niva مدیر استارتر عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7452 خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
almas5 عضویت: 1396/12/17 تعداد پست: 8382 واقعا؟فک کردم میتونن دقیقا همینو برام دربیارن.چرا آخه؟ نه اصلا همونجور در نمیاد شاید بخاطر اینکه اونا جنس چوبشون فرق داره یا مهارت خاصی داره ببین تو اینستا یا تل کانالای کابینت رو نگاه کن ازونا ک ایران کار شده استفاده کن خیالت راحتتره و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد
سااااااناز عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 3210 این مدلی چقد در میاد؟؟سفید این مدل خوشگله آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔
.._niva مدیر استارتر عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7452 خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
30mari70 عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 2094 دقیقا کابینت سازم همینو گفت😙 آخه مال منالان سفیده خییییییلی خونه روشن و بزرگ معلوم میشه امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون😊
.._niva مدیر استارتر عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7452 نه اصلا همونجور در نمیاد شاید بخاطر اینکه اونا جنس چوبشون فرق داره یا مهارت خاصی داره ... چشم قربونت برم مرسی ک راهنمایی کردی عزیزم خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
.._niva مدیر استارتر عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7452 این مدلی چقد در میاد؟؟ سفید این مدل خوشگله بستگی ب متراژ داره عزیزم خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
مهوش14 عضویت: 1393/05/15 تعداد پست: 28570 خونه مادرشوهرم نباتی هایگلس باطرح چوب ام دی اف کارکرده بودخیلی قشنگ شده بود.دستگیره کابینت سفیدمشکی شیک میشه.
almas5 عضویت: 1396/12/17 تعداد پست: 8382 چشم قربونت برم مرسی ک راهنمایی کردی عزیزم فداتم پیشاپیش مبارکت باشه گلم ⚘⚘⚘ و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد
.._niva مدیر استارتر عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7452 خونه مادرشوهرم نباتی هایگلس باطرح چوب ام دی اف کارکرده بودخیلی قشنگ شده بود. دستگیره کابینت سفیدمشک ... بدون دستگیره قشنگتر نیس؟همون جای انگشت بزارن بجای دستگیره؟ خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
.._niva مدیر استارتر عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7452 فداتم پیشاپیش مبارکت باشه گلم ⚘⚘⚘ قربونت برم عشقم خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین