2777
2789
همیشه گیر میده و اعصاب برام نزاشته حالا خیلی هم پر رو هستن مادرمو به کشتن دادن الان نوبت منه

هعی هعی،یه سری آدما دور از جون همین قدر آشغال ان منم ۳ نفر رو دارم که ریدن تو حال روحی ام

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎،آقایون درخواست دوستی ندید لطفا

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هعی هعی،یه سری آدما دور از جون همین قدر آشغال ان منم ۳ نفر رو دارم که ریدن تو حال روحی ام

من نمیدونم اون دوتا سگ پیر اگه هیز و هولن به منه بدبخت مادر مرده چه ربطی داره

خانوم دکتر آینده میتونید دکتر صدام کنید🩷👩🏻⚕️نکبت درخواست نده

من نمیدونم اون دوتا سگ پیر اگه هیز و هولن به منه بدبخت مادر مرده چه ربطی داره

الهی بگردم عزیزدلم😭😭😭منم ۳ تا آدم حرومزاده دارم تو زندگی ام انقدر راجب شون فکر و خیال کردم که این بیماری روحی نصیب ام شد

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎،آقایون درخواست دوستی ندید لطفا

الهی بگردم عزیزدلم😭😭😭منم ۳ تا آدم حرومزاده دارم تو زندگی ام انقدر راجب شون فکر و خیال کردم که این ...

اعصاب برام نمونده به اجبار هم مجبورم ریخت نحسشونو ببینم

برای اینکه بابام این وسطه مجبورم

وای منم،کثافتای میمون ریدن تو حال من و متاسفانه یکی شون رو یکشنبه سه شنبه ها می بینم و اون یکی شون رو ممکنه گاها ببینم گاهی هم نه و اون یکی الاغ رو نمی بینم

ولی هنوز ظلم هاشون یادمه😭😭😭😭

وای منم،کثافتای میمون ریدن تو حال من و متاسفانه یکی شون رو یکشنبه سه شنبه ها می بینم و اون یکی شون ر ...

حالا بگو کیا هستن انقدر شاکی ازشون

حالا بگو کیا هستن انقدر شاکی ازشون

یکی شون بغل دستی امسال ام بود عوضی بی خانواده

یکی شون هم کلاسی کلاس زبان ام

یکی شون هم هم مدرسه ای پارسال ام که خداروشکر از مدرسه اش در اومدم بیرون ولی خب تو موسسه کلاس زبان مون هست دیگه ممکنه ببینم اش ممکنه نبینمش

ببین یه ظلمایی کردن در حقم خدا می دونه

یکی شون بغل دستی امسال ام بود عوضی بی خانواده یکی شون هم کلاسی کلاس زبان امیکی شون هم هم مدرسه ای پا ...

خدا لعنتشون کنه

خدا لعنتشون کنه

خیلی حرومزاده ان خیلی،از دست شوم خسته شدم همش فکر و خیال این لاشی ها تو ذهنمه