_baharrrrr مدیر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 576 عنوان سوال | مشاهده متن کامل بحث + 63 بازدید | 17 پست من پارسال نذر شیر کردمکه امسال میخوام نذرم رو بدم اما چون ادم مذهبی نیستم کلا روم نمیشه بخوام برم پخش کنمایا میشه اون مبلغ رو به جای شیر به یکی بدم! یا کلا راه هست که نخام مستقیم به کسی بدم دیروز | 15:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_baharrrrr مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 576 مهم نیست به خدا گلم من دیشب از چند نفر گرفتم پخش کردم مهم اون دل و نیته اصلا اهمیت نده بقیه چی میگن ... اره اینم راه حل خوبیهمرسی گلم از راهنماییت
ماهـنقره عضویت: 1404/11/10 تعداد پست: 1853 اره اینم راه حل خوبیهمرسی گلم از راهنماییت قربونت عزیزم قبول باشه ♥️ از پس ظلمت بسی خورشید هاست🌱
mrsk عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 3839 من کلا پوششم به اونجور جاها نمیخوره معذب میشم برماما به شدت اعتقاد دارمشما کسی رو نمیشناسی روضه یا م ... من پارسال داشتم از هیئت برمیگشتم یه خانومی که پوشش پوشیده ای هم نداشت داخل یه خیابون فرعی دو تا ماکت شیر به دخترم و خواهر زادم داد 🤍هزارمرتبه از ریشه، ریشه کن شده ام / اگر که خم نشدم ، تو استخوان منی 💖