2789
عنوان

کات کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 81 بازدید | 28 پست
صادقانه بگو همینو فک نکن بهش بگی دلشو میشکونی نگی بهش ظلم کردی

میگم شاید علاقم بهش ببشتر شه واقعا موندم قصدش هم خوش گذرونی اینا نیست یعنی همش از اینده میگه در کل پسر خوبیه

میگم شاید کیس خوبی باشه و از دستش بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا رابطه ی درست همینه وقتی درگیر خودتی و وقت و تمرکزت روی خودته و اون همه ی توجهشو روی تو میزاره ...

من همچین شوهری گیرم اومد همش به خودم توجه میکردم به خودم میرسیدم کم توجهی میکردم بهش البته عمدی نبود چون واقعا سرم شلوغ بود و درگیر بودم وقتی زنش شدم همه توجهم رو گذاشتم روش از توجه زیادی سرد شد مردا از کسی که خیلی بهشون اهمییت میده دور میشن

دقیقا رابطه ی درست همینه وقتی درگیر خودتی و وقت و تمرکزت روی خودته و اون همه ی توجهشو روی تو میزاره ...

منم قبل اینکه با این برم تو رابطه همچین طرز فکری داشتم ولی الان حس میکنم باید یه حسی داشته باشم اینطوری اذیت میشه ادم از این نظر که مثلا میریم دیت اون ذوقی که اون داره رو من ندارم این بده🥲

البته خودش که از اینده میگه و میگه قصدش جدیه ولی نمیدونم چی قراره بشه

آبجی یه نصیحت اگر کسیو نمیخای جوری رفتار نکن عاشقت شه چون دل عاشق رو شکستن کارما داره

فک نمیکردم عاشقم شه میگفتم این مخ زنی های اول رابطه اس یهو به خودم اومدم دیدم واقعا دوسم داره

من همچین شوهری گیرم اومد همش به خودم توجه میکردم به خودم میرسیدم کم توجهی میکردم بهش البته عمدی نبود ...

آفرین واقعا همینه کم باشی اصلا بیشتر به چشم میای

من از خدا همیشه چنین چیزی رو برای ازدواج درخواست میکنم

.

منم قبل اینکه با این برم تو رابطه همچین طرز فکری داشتم ولی الان حس میکنم باید یه حسی داشته باشم اینط ...

برات هدیه میخره؟ خرج میکنه؟ تلاش میکنه مثلا چیزای مورد علاقت رو بخره یا کارایی که تو دوست داری رو انجام بده برای اینکه خوشحالت کنه؟

.

فک نمیکردم عاشقم شه میگفتم این مخ زنی های اول رابطه اس یهو به خودم اومدم دیدم واقعا دوسم داره

آخی عزیزم منم شوهرم این مدلی بود تو دوران دوستی عااااشق به تمام معنا بعد ازدواج که عاشقش شدم بهش توجه کردم محبت زیادی خرابش کرد و انگار دلشو زدم

آفرین واقعا همینه کم باشی اصلا بیشتر به چشم میای من از خدا همیشه چنین چیزی رو برای ازدواج درخواست می ...

ولی بگم اینم یعد ازدواج توجه زیادی کردم بهش محبت زیادی خرابش کرد الان من میگم دوستت دارم محل نمیده

برات هدیه میخره؟ خرج میکنه؟ تلاش میکنه مثلا چیزای مورد علاقت رو بخره یا کارایی که تو دوست داری رو ان ...

هدیه هنوز نه چون نزدیک دوماه تازع رابطمون شروع شذه

اره خرج میکنه

مثلا میگم پریود شدم میره خوراکی و نوار بهداشتی میخره برم

یا وقتایی که غذا نخورده باشم میره غذا میگیره میاره برام 🫠