2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من علاوه بر کارت خودم...اکثر مواقع از کارت همسرمم استفاده میکنم..خوب یکمی سخته ولی خدا رو شکر میگذره

خداروشکر

هر حا حس شیشم دیدین منو تگ کنید🥹کاربری دست دو نفره

خداحفظشون کنه عزیزم❤️چقد بهشون پول توجیبی میدین؟

فدات بشم مهربون💚

بستگی به درآمد داره عزیزم چون کوچیکن هنوز بلد نیستن گاهی هفته ای پنج گاهی یک میزنم تو کارتی که ماله خودشونه خرید خودشون با همونه دیگه

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

فدات بشم مهربون💚بستگی به درآمد داره عزیزم چون کوچیکن هنوز بلد نیستن گاهی هفته ای پنج گاهی یک میزنم ...

خوبه که از همین الان بهشون مستقل پول میدین👌

خوبه که از همین الان بهشون مستقل پول میدین👌

میدونی همیشه وقتی پول لازم داشتم قبلن بابام و بعد شوهرم یجوری رفتار میکردن انگار صدقه میدن و با هزار تا خواهش و منت یک درصد پولی که میخاستمو میدادن اونم مثلن برا دکتر

برا همین دوسندارم بچه هام اینجوری بزرگ شن

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

میدونی همیشه وقتی پول لازم داشتم قبلن بابام و بعد شوهرم یجوری رفتار میکردن انگار صدقه میدن و با هزار ...

خیلی کار خوبی میکنید عزیزم

اینجوری اعتماد به نفس بچه هاعم بالا میره

و اینکه مثلا اگه دختر دارین بزرگ بشه راحت چیزی دوس داشته باشه رو میتونه از شوهرش بخواد بخره براش ولی اگه از کوچیکی هی با منت بهش پول بدین یا بهش پول ندین بعدا میترسه چیزی بخواد چون تو ناخوداگاهش هست که اگه پول بخواد مخالفت میشه و بهتره مطرح نکنه