2821
2789
میشه ازتون خواهش کنم بگید چه جوری میشه پساندازکرد؟؟راهای درست خرج کردن ومدیریت روبهم یادمیدید

٨تومن ميدم ابرو ورميدارم 

٢٥حساب ميكنم 

١٠تومن مثلا ميوه ميخرم ١٥حساب ميكنم 

و به همين ترتيب

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

٨تومن ميدم ابرو ورميدارم  ٢٥حساب ميكنم  ١٠تومن مثلا ميوه ميخرم ١٥حساب ميكنم  و به ...

من ازين كارا بلد نيستم چون آرايشگاه نميرم، آخرين بار ٣ سال پيش رفتم، ميوه و سبزي و خريد اينجوريم با من نيست،،، اما مثلا پول ميده براي مانتو يا لباس، يا ميره مسافرت ، يه پول قلمبه ازش ميگيرم، اينجوري پس انداز ميكنم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
من ازين كارا بلد نيستم چون آرايشگاه نميرم، آخرين بار ٣ سال پيش رفتم، ميوه و سبزي و خريد اينجوريم با ...

من كارت همسرم و مديريت هزينه ها باهامه 

همسرمم اصلا نميپرسه چيكارشون كردي 

اين پس اندازم انجام ميدم ك زياد شد بزارم رو پولي ك تو بانك داريم 

دنبال منافع شخصي نيستم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
من ازين كارا بلد نيستم چون آرايشگاه نميرم، آخرين بار ٣ سال پيش رفتم، ميوه و سبزي و خريد اينجوريم با ...

مو رنگ نميكني؟

اپيلاسيون؟

كاشت ناخن؟

منم نمیتونم پساندازکنم.تازه خریدمیکنم کم میگم که غرنزنه

من كارت همسرم و مديريت هزينه ها باهامه  همسرمم اصلا نميپرسه چيكارشون كردي  اين پس اندازم ...

ما زنا هرچقدرم پس انداز كنيم، آخرش همه رو توي همون خونه خرج ميكنيم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

اشتباه ميكني،، يكي دوبار با خودش برو تا قيمتا دستش بياد كه ديگه غر نزنه

ما زنا هرچقدرم پس انداز كنيم، آخرش همه رو توي همون خونه خرج ميكنيم

دقيقا!!!

از خودم بدم مياد😂

ولي چون حساب سپردمون ب اسم منه خونه هم بخريم سندش بنام من ميشه زورم نمياد😐اگه اينجوري نبود عمرااا ي ريال ميزاشتم وسط

اتفاقا من خودش رو ميبرم لباساي گرون ميخرم 

بايد بدونه ك زن و زندگي خرج داره😏

لازمه واسه پس انداز کردن ادم به خودش سختی بده

بستگی داره، یه موقعی هست ادم به یه ثبات نسبی رسیده تو زندگی مث خونه و ماشین ،دیگه لازم نیست به خودش سختی بده، تونست پس اندازکنه بهتر نتونست هم مهم نیست 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
2823
2791
2779
2792