2777
2789
از اولين روز آخرين پريودي

عزیزم من از اولین روز آخرین پریودی که بشمارم....میشه ۵هفته...ولی من یه هفته بعد پاکی نزدیکی داشتم برا نی نی....یعنی ۴هفتمه به نظرخودم....شما میدونی من باید کی برم سونو قلب؟با این اوصاف

خدایا شکرت
والا من چون با برنامه باردارشدم از روز نزدیکی حساب میکنم....ولی نی نی سایتی ها گفتن باید ازاخرین روز ...

کلا بهداشت و دکترا و همه از پریودد حساب میکنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من چون با برنامه باردارشدم از روز نزدیکی حساب میکنم....ولی نی نی سایتی ها گفتن باید ازاخرین روز ...

وقتی از روز اولین پری حساب کنی نو سونو دو هفته کم میشه 

مثلا 8 هفته کامل میشه 8 هفته و 4 روز 

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین
عزیزم من از اولین روز آخرین پریودی که بشمارم....میشه ۵هفته...ولی من یه هفته بعد پاکی نزدیکی داشتم بر ...

سونو قلب 8 هفته باید بری که استرس هم نداشنه باشی دکتر من 31 وقت سونو داده

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین
عزیزم من از اولین روز آخرین پریودی که بشمارم....میشه ۵هفته...ولی من یه هفته بعد پاکی نزدیکی داشتم بر ...

عزيزم اين يه قانونه كه از اولين روز آخرين پريوديت حساب ميكنن سن بارداريتونو ، اگر ميخواين استرس نگيرين هفته هشتم براي سونو قلب بريد كه به اميد خدا صداي قلب ني نيتونو بشنويد

کلا بهداشت و دکترا و همه از پریودد حساب میکنن

خب یعنی دکتر الان از روز پریودحساب کنه....یعنی ۵هفتمه...‌ولی اخه من که ۴هفته پیش اقدام کردمممم....قبلش اصن نزدیکی نداشتم😓😓...خدایی گیج شدم...یعنی ۳هفته دیگه برم سونو قلب😭

خدایا شکرت
عزيزم اين يه قانونه كه از اولين روز آخرين پريوديت حساب ميكنن سن بارداريتونو ، اگر ميخواين استرس نگير ...

من روز ۱۵اردیبهشت آخرین روز پریودم بود....و ۲۱اردیبهشت اقدام داشتم...لطفاکمکم کن که چندم باید برم سونو...خیلی ممنون میشم

خدایا شکرت
خب یعنی دکتر الان از روز پریودحساب کنه....یعنی ۵هفتمه...‌ولی اخه من که ۴هفته پیش اقدام کردمممم....قب ...

شما آخرین پری کی بوده پری هان چند روزه هست