2777
2789
عنوان

بیاید فوت کوزه گری غذاهاتون رو بگید‌..‌

| مشاهده متن کامل بحث + 269651 بازدید | 2591 پست
خوشبحالت چه مادر شوهر هنرمندی داری

ماههه.انشالله خدا حفظش کنه.۷۰سالشه هااا.ولی تو آشپزی رغیب نداره تو دوست و آشنا.

لطفاااا😢 برای شفایمادرم👵یک حمدبخونینممنون انشالله هیچکدوم از عزیزانتون❤ بیمار نشن😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ي نوع ماهي بخارپز درس ميكنم عالي ميشه

اول كف قابلمه تفلون سراميك يا هرچيز نچسبي يدونه پياز خرد ميكنم وميريزم بعد ب ماهي نمك فلفل وزردچوبه ميزنم ميذارمش رو پيازا وبعد نصف استكان يا كمتر آب نارنج ميريزم توش.شعله رو كم ميكنيم تا بپره

بعده ده دقيقه ي ربع ماهي رو برميگردونيم تا هردو طرف طعم پيازو نارنج بگيره😋

نوش جان

♥️🌊
تو مایه کباب تابه ای گاهی وقتا یکم پودر گلپر بزنید عالی میشه... برای اینکه قیمه لعاب کنه توش خیلی پی ...

مرسی عزیزم❤

پوره گرجه بریزیم دیگه ربم کمتر میخاد درسته؟

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇

توي شامي هام بجاي ارد يا ارد نخودچي خمير باگد رو خشك ميكنم بعد پودرش ميكنم ميزنم و يكمم بكينگ پودر ميزنم يكمم اويشن خيلي پوك و خوشمزه ميشن

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
من توی آبگوشت لوبیا(یخنی) و کباب ماهیتابه ایم همیشه پودر زیره میریزم خیلی خوشمزه میشه... یا کباب ماه ...

زیره سینه ها رو بزرگ میکنه 

خدایا همینطور ک دل منو شاد  کردی دل همه دوستای منتظرمو شاد کن.خدایا به لطف و کرمت بیش از پیش نیازمندم.خدایا شکرت بخاطر سورپرایزت...الحمدالله رب العالمین...

توآبگوشت دوتا گوجه رنده میکنم کناررب میریزم توش...هم رنگش عالی ترمیشه هم مزش..سیرو پیازم رنده میکنم توش..وای به به😋

گرنگهدار من آن است که من میدانم/شیشه را دربغل سنگ نگه میدارم...خدایا توکل برخودت😚😚
خمیروسطش....البته اگه نونا خورده نشه وبیات بشن از کل اوناهم استفاده میکنم

بهتر از پودر سوخاری های بیرون میشه؟

چیز دیگه ای بهش میزنی؟ادویه و اینا

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇
عزیزم مث اینه ک شیرو قرص آهنو باهم قاطی کنی بنظرم درست نیست

اها الان متوجه شدم😂😂😂😂

تو گیلان بیشتر جاهاش داخل رب اناراشون قرص اهنه که فسنجونشونو سیاه کنه

قدیمام که یه تیکه اهن مینداختن تو فسنجوناشون که سیاه بشه

وبه اصطلاح غذاشون اهندار بشه

هیچ چیـــزو سخت نگیــــر بجز دستــــاش
اگه زیاد سیاه بشه ک قورمه مزه تلخ میگیره منم قورمه هام عالیه کل فامیل شوهرم عاشقشن.من اولش میزارم تو ...

به نظر منم نیازی به روغن زیاد نیست. کل قورمه سبزیم چه موقع سرخ کردن گوشت و پیاز و چه موقع سرخ کردن سبزی شاید نهایتا سه تا قاشق روغن مایع ببره!

هم طعمش عالیه هم رنگش جاافتاده و سیاه میشه

درمان اگر نیستی، درد روی درد نباش
تازه شروع به اشپزی کردی یا خیلی وقته؟

آره!!! قبلآ که 1۳سالم بود خیلی دست پختم خوب بود دیگه درس و دانشگاه دیگه آشپزی نکردم وبعدشم چند نفر زدند تو ذوقم حالا خیلی استرس دارم هر کاری میکنم استرسم از بین نمیره و غذاهام بد مزه میشند😭😭😭😭 البته خودم خیلی سختیها تو زندگی کشیدم حس میکنم این استرسا مال اوناست و درست نمیشه😢😢😢

از من گذشت و من نیز از او بگذرم ولی با چون منی به غیر محبت روا نبود😔
قرمه سبزی وقتی خوشمزه میشه که سلزیش خوب سرخ شده باشه سبزیش خوب تفت نگرفته باشه هرکار کنی خوب نمیشه&n ...

دقیقا نکته اش همینه باید درست سرخ بشه  نه مث کسی ک من دیدم سبزیارو مث چایی میکنه جزغاله میشن و قورمه هاش تلخ

خدایا همینطور ک دل منو شاد  کردی دل همه دوستای منتظرمو شاد کن.خدایا به لطف و کرمت بیش از پیش نیازمندم.خدایا شکرت بخاطر سورپرایزت...الحمدالله رب العالمین...