2777
2789
عنوان

سرویس طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 39 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بچه ها نیم ست عقدم کاملا ظریفه برای عروسی میخوام سنگینتر باشه که به چشم بیاد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
https://www.instagram.com/p/BcSxjRegBtW/?taken-by=_unique_jewellery من عاشق این مدلم    

این برای عقد مناسبه اصلا نما نداره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

این یکم قدیمیه ولی اگه خریدیش دگ مبارگت باشه

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
بچه ها یه سوال شما سرویس طلا رو خانواده داماد برای عروسی میخرن براتون یا عقد؟🤔🤔🤔

توی عقد نیم ست دادن برای عروسی سرویس

تین یکم قدیمیه ولی اگه خریدیش دگ مبارگت باشه

نه هنوز نخریدم

نه هنوز نخریدم

مدلای جدیدترم هست سنگین مثل این

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
مدلای جدیدترم هست سنگین مثل این

اره ولی قیمتهاش بالاست