شماهم وقتی یه کار اشتباه میکنید خانوادتون میریزن سرتون و جای دلداری هی سرزنشتون میکنند و بهتون نیش و کنایه میزنند و این موضوع رو تا چند روز کش میدن ؟
ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !! ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲
بالاخره باید از یه جایی جلوشونو بگیری وگرنه در اینده دچار مشکل میشی و نمیتونی تو زندگیت تصمیم بگیری ...
الان ۴الی ۵ساله رفتارشون اینه کاری باهم کردن که هرکس هرچیزی از دهنش در میاد بهم میگه و اصلا نمیتونم جواب بدم تا یکی بیاد پشتم و جواب اونو بده وگرنه خودم اصلا نمیتونم جواب بدم و بعدشم به خودم هی بگم چرا چیزی نگفتی
ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !! ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲