2789
عنوان

بالاترین سود بانکی

841 بازدید | 13 پست

در حالی که طبق مصوبه بانک مرکزی حداکثر میزان پرداخت سود بانکی برای سپرده های روز شمار 10%  و بلند مدت یکساله 15% می باشد ولی برخی از بانکهای مجاز بصورت چراغ خاموش سود بانکی را افزایش دادند.

بانک های دی و گردشگری و آینده و موسسه کوثر سود سپرده های کوتاه مدت و بلند مدت خود را افزایش دادند.

بانک آینده سپرده بلندمدت با دفترچه و قابلیت واریز و برداشت بعد از یک ماه( در واقع همان روز شمار) در شعبه با سود 21% درصد برای مبالغ بالای یک میلیون، همچنین سپرده کوتاه مدت روزشمار با کارت عضو شتاب با سود 21% درصد برای مبالغ بالای 100 میلیون

بانک دی: سپرده کوتاه مدت روز شمار با کف دو میلیون با سود 21 درصد.

بانک گردشگری: سپرده کوتاه مدت با حداقل 10 میلیون 20% و حداقل 500 میلیون 22% ، سپرده یکساله با حداقل 5 میلیون 21%.

موسسه کوثر : روز شمار 20% با حداقل موجودی 30میلیون

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

میتونن میکنن

میتونید بسم الله 😑😑😑😑

ینی اون اسلام رو چسبوندن بیخ ریش جمهوری که عین عمروعاص هر وقت انتقادی شد قرآن به سر نیزه کنن...

ربا و نزولم که فقط من میخورم 

هر وقت امکانش پیش اومد بی ادبا رو باید خورد 😊
فکرکنم بانک آینده بهتره ولی چندشب پیش تیوی نشون میداد جلوی بانک آینده معترضین تجمع کرده بودن

مربوط به تعاونی منحل شده افضل توس می باشد که بعد از انحلال، بانک مرکزی برای تسویه حساب بانک آینده را معرفی کرد، بانک آینده هم فقط از فروش منابع شناسایی شده پول سپرده گزاران افضل توس را میده و گفته من اجازه ندارم از محل سپرده های خودم که امانت است پیش ما،  پرداخت کنیم

و اما حساب های قدیمی

همچنین موسسه نور به سپرده های روزشمار قدیمی خود بالای 10 میلیون 22% و بالای 100میلیون 23% سود می دهد.

بانک قوامین به سپردهای روز شمار قدیمی خود 20% سود می دهد.

و اما حساب های قدیمی همچنین موسسه نور به سپرده های روزشمار قدیمی خود بالای 10 میلیون 22% و بالای 10 ...

قدیمی مثلا چن سال

تاپیک قطره چکونی زدی واست گزارش میزنم😊وقتی احترام نمیذاری انتظار احترامم نداشته باش
بله

سلام.. علی اقا من تاپیک قبلتونو خوندم .. من از ۱۸ سالگی خودمو بیمه عمر کردم تا الان که ۶ سال گذشته‌‌‌... یعنی اشتباه کردم؟؟ بیمه عمر نوین.. 

خودمم بعضی وقتا به پوچی میرسم میگم این چه کتری بود کردم

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab
سلام.. علی اقا من تاپیک قبلتونو خوندم .. من از ۱۸ سالگی خودمو بیمه عمر کردم تا الان که ۶ سال گذشته‌‌ ...

سلام، نه اشتباه نکردین، نباید به بیمه عمر به دید سرمایه گذاری دیده شود به این فکر باشید در صورت خدای نکرده کار افتادگی، فوت و امراض خاص خیلی بدرد می خورد.

بیمه عمر با تحت پوشش قراردادن شما ،مبلغی از سرمایه تان را طی زمان قراردادتان بابت پوشش های بیمه ای و هزینه ای که روی دوش شرکت بیمه گذار می گذارید کسر خواهد کرد که اگر مجموع مبلغ آن را بدانید مطمئنا دور بیمه عمر را خط خواهید کشید و برای شما از دیدگاه سرمایه گذاری بصرفه نخواهد بود.اما حال که قرار است  مبلغی کم بشود امیدوارم حداقل پوشش های اضافی (امراض خاص و سرطان) را هم انتخاب کرده باشید، حق بیمه بیشتری از سرمایه تان کم می شود ولی آرامش روانی پیدا می کنید.

بیمه عمر جدا از بحث سرمایه گذاری، بیشتر به نفع اطرافیان وابسته به شما پس از فوت تان است و اینکه فکر کنید هر مبلغی بپردازید دقیقا چند برابرش را می گیرید اشتباه است. پس خاطر جمع باشید در صورت خدای نکرده فوت شما، کسی که شما به عنوان وارث قانونی معرفی کردین(امیدوارم همسر و  فرزندتان باشد)، بدون هیچ زحمتی به مبلغ قابل توجه ای می رسند و همیشه دعا گو شما هستند.

سلام، نه اشتباه نکردین، نباید به بیمه عمر به دید سرمایه گذاری دیده شود به این فکر باشید در صورت خدای ...

ممنون که جواب دادین‌‌‌‌.. من برای سرمایه گذاری و یه جورایی بازنشستگی که مستمری بگیرم سمت بیمه عمر رفتم.. متاسفانه انگار شناخت کافی ازش نداشتم‌‌

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab