2777
2789
عنوان

ختم ياعلى حتما بيايد

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 78 پست
سلامت باشى عزيزم ايشالله حاجت روا بشى

همچنین ان شاء الله همه حاجت روا باشن

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم۵۰۰تامیفرستم فقط بلدنیستم نیت خاصی داره؟یاهمینجوری میگیم؟؟فقط یاعلی؟

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗

منم 300 تا فرستادم 

التماس دعا خواهش میکنم برا منم دعا کنین

امسال بنا ب شرایطی نتونستم روزه بگیرم از فردا میخوام روزه بگیرم خیلی به هم ریخته ام همش احساس گناهکاری میکنم امشب دلم ميخواد فقط گریه کنم 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
منم۵۰۰تامیفرستم فقط بلدنیستم نیت خاصی داره؟یاهمینجوری میگیم؟؟فقط یاعلی؟

نه گلم به هر نيتى دارى بفرست فقط بينش باكسى صحبت نكن گل من ايشالله حاجت روا بشى

تيكره باردارى نيست واسه كنكورمه ميشه واسه خانم دكتر شدنم يه صلوات بفرستين؟؟☺️☺️
منم 300 تا فرستادم  التماس دعا خواهش میکنم برا منم دعا کنین امسال بنا ب شرایطی نتونستم روزه ب ...

قبول باشه عزيزم ايشالله حاجت روا بشى عزيزم،آروم باش عزيزم خدا بهتر از هركسى به حال بنده هاش آگاهه و حال دلشونو ميفهمه🌷🌷🌷

تيكره باردارى نيست واسه كنكورمه ميشه واسه خانم دكتر شدنم يه صلوات بفرستين؟؟☺️☺️