2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گیم نت کار میکنه

اووو گیم نت فکر نمبکنم چندان شغل پر دردسری باشه ها میتونه به راحتی کسی بزاره بیاد نمیدونم چی بگم

مال من فوریت پزشکی بخش سوانح جاده ای کلا با تصادف و اینا سرکار دارن به خاطر همین سخته مرخصی هم بگیره

وقتی شیفت شب میشه یه روز اوکی میکنه با من بیاد

یکساله باهمیم(: خیلیم دوسش دارم از طرفیم اذیت میشم

خب تو یک سنگم یک سال کنارت باشه دوستش داری. هرکی جای اون باشه بازم دوسش داری. برو با یکی که مایه عذابت نشه. اینو داره کسی میگه ک خودش یروزی جای تو بود ولی الان تجربه عوضش کرده

اووو گیم نت فکر نمبکنم چندان شغل پر دردسری باشه ها میتونه به راحتی کسی بزاره بیاد نمیدونم چی بگم مال ...

ببین خیلی مهربونه خیلییی دلمم نمیاد چیزی بگم

دارم میبینم خودم اذیت میشم

ماشین برای خودش نیست متاسفانه

تو این ۱ ماه یبار شب بعد کار اومده شهر ما که اونم منو ندیده دور زده رفته

خیلی سخته

دوست پسر منم با خانوادش رفتن ی شهر دیگ زندگی کنن.. چهار پنج ساعت فاصله

شااید ماهی یک یا دوبار همو ببینیم

هنوز عادت نکردم ب این دوری و فاصله🚶♀️

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
خیلی سختهدوست پسر منم با خانوادش رفتن ی شهر دیگ زندگی کنن.. چهار پنج ساعت فاصله شااید ماهی یک یا دو ...

سخته واقعا من خودم موندم واقعا دارم اذیت میشم

از ی طرف خیلی جاها بهش نیاز دارم حتی نمیتونم زنگ بزنم چون سرکاره

فاصله هم که داریم

سخته واقعا من خودم موندم واقعا دارم اذیت میشم از ی طرف خیلی جاها بهش نیاز دارم حتی نمیتونم زنگ بزنم ...

دقیقا واقعا سخته

ماهم خیلی درارتباط نیستیم تازه من میخوام چند روز دیگ برم سرکار گوشی نمیتونخ پیشم باشه 12/10ساعت ازش بی خبرم در روز🥲

اگر ارزشش رو داره رابطتون و اون ادم میتونی تحمل کنی

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
ببین خیلی مهربونه خیلییی دلمم نمیاد چیزی بگم دارم میبینم خودم اذیت میشمماشین برای خودش نیست متاسفانه ...

چی بگم ولی وقتی احساس ناکافی بودن تو رابطه داشته باشی دیگه رابطه خوبی نیست