2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 1899 بازدید | 72 پست
کسی که پسر داشته باشه میگن شکمش روبه بالا ولی دختر رو به پایین 

اینو منم شنیدم

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تشخيص پسر به خاطر شومبولش راحت تره ولي دليل نميشه اگه سونوي ان تي نتونست تشخيص بده حتما دختر ب ...

به من ١٢ هفته گفت احتمالا پسره، ١٥ هفته رفتم گفت درسته پسره اخه ميخواستم برم خارج از كشور ، گفتم همونجا هم سيسموني بخرم. واسه اين باز ١٥ هفته رفتم.

الان که دیگه بری سونو مشخصه چرا نمیری؟

نه بابا زوده هنوز

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
تهوعت اگه صبحگاهیه دختره پسر تهوعش عصر و شبه

اگه ۲۴ ساعت باشه چی؟؟خخخخخ من پسر بود همیشه داشتم

😲😲😲😲😲😲 خدا نکنه اگه دختر بود میذارمش رو جفت چشام کنجکاوم زودتر بدونم همین😕

خوب ببین از چه چیزایی دیگه میفهمی مثلا تست جوش شیرین یا وایتکس

😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌