2777
2789
ببین تاثیرش بین ۱ سال میمونه تا شایدم بیشتر ولی خوبیش اینه اگه بره ام فرمشو باز داره صورتت مثل روز ا ...

چه جالب نمیدونستم من تاحالا هیچ کاری با صورتم انجام ندادم خیلی دوس دارم دیگران انجام میدن بپرسم بازم مبارکت باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قرمز میشی بگو رفتم ارایشگا بند انداختم و فیشیال رفتم برو دکتر خوب حتما بعد اونا اونجا بهت مشاوره مید ...

ایول دمت گرم . مثل خود بوتاکس تاثیرشو میذاره ؟ یا ضعیف تره واسه از بین بردن خط و خطوط؟

ببین حتما یه دکتر زیبایی و پوست خیلی خوب برو بهت مشاوره میدن

دکتر پوست میخام برم ولی نمیدونم کارای زیبایی انجام میده یا نه ولی یه دکتر هست کارای زیبایی انجام میده بنظرم پیش اون برم یا متخصص پوست

چه جالب نمیدونستم من تاحالا هیچ کاری با صورتم انجام ندادم خیلی دوس دارم دیگران انجام میدن بپرسم بازم ...

منم اولین بارمه خیلی تزریق ژلو برا خودم سخت گرفته بودم الان میفهمم چقدر باز خوبه البته یموقع ام خاستی برند خوب اصلا ضرری نداره

اره گونه دکتر منم گفت دوران کبودیش زیادع طبیعیه عزیزم میره

جدی؟؟ خداروشکر خیلی ناراحت بودم بابتش

البته الان کرم ترمیم کننده هم میزنم و اناهیلم میخورم که زودتر خوب بشه. الان یه هاله قهواه ای کمرنگ جایی که کبود شده بود هست یعنی کامل خوب میشه؟

جدی؟؟ خداروشکر خیلی ناراحت بودم بابتشالبته الان کرم ترمیم کننده هم میزنم و اناهیلم میخورم که زودتر خ ...

اره من امروز اتفاقا دکترم گفت بهم گفت مثل چونه نیس گونه زیاد کبود میمونه

اره من امروز اتفاقا دکترم گفت بهم گفت مثل چونه نیس گونه زیاد کبود میمونه

وای خدا خیرت بده انقدر این چند روزه گریه کردم گفتم لک افتاده تو صورتم بااینکه اطرافیانم هیچی نمیبینن خودم خیلی حساس شدم