2777
2789
عنوان

پسرا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 29 پست
دقیقا منم خیلی نیاز دارم حرف بزنم چون ذهنم بیش تر درگیر اینه که ی چیزایی رو برام توضیح بده ذهنم آزاد ...

بهش مستقیم بگو

بگو بهت احتیاج دارم

بگو نبودت بیشتر اذیتم میکنه

من بهش گفتم و یه کوچولو حل شد

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بهش مستقیم بگو بگو بهت احتیاج دارم بگو نبودت بیشتر اذیتم میکنه من بهش گفتم و یه کوچولو حل شد

نه انقد مستقیم نمیتونم بگم اصلاا😂ولی غیر مستقیمم ک میگم نمیفهمه

دوست ندارم بپذیرم ک واقعا نمیخاد:)

اشتباه همینجاست

هی بهونه میاری که نه لابد دلیل داره که نمیاد بعد مث اکس من ب خودت میای میبینی سه ماه هموز منتظرشی بعد استوری تنیس و مهمونی میذاره !و همچنان میاد میکه درکیرم دغدغه دارم ذهنم متمرکز نیست ولی هنوووز دوست دارم اما نمیتونم بیام ببینمت!!

با واقعیت هرچه زودتر روبرو شی کمتر اسیب میبی

نه انقد مستقیم نمیتونم بگم اصلاا😂ولی غیر مستقیمم ک میگم نمیفهمه

خب اشتباه میکنی

بگو به نظرم

من این کار و کردم یه روز باهاش سرد رفتار کردم بعد اومد گیر داد گفت چی شده و اینا

منم خودم و خالی کردم گفتم توجه نمیکنی بهم و اینا

گفت میخوام به درست برسی

منم گفتم نمیخوام اینجوری

الان از اون موقع اوکی شده یه کم

اشتباه همینجاستهی بهونه میاری که نه لابد دلیل داره که نمیاد بعد مث اکس من ب خودت میای میبینی سه ماه ...

من دقیقا همین حرفایی ک میزننو باور میکنممم

به منم میگف خیلی برام مهمی و اهمیت داری ولی نمیخام آسیب ببینی فعلا میخام تمرکز و هدفت رو درست باشه دلم نمیخاد خدایی نکرده لطمه ببینی و از این چرتو پرتا

بعد دقیقا همین حرفارو ک میزنه باعث میشه فک کنم مقصر تموم شدن ارتباطمون و خراب شدن همچی منم همش خودمو مقصر میدونم کاش اگ نمیخان رک بیان بگن اینطوری خیلی راحت میشه کنار اومد تا با این حرفا:) من شبو روز داشتم خودمو سرزنش میکردم ک تقصیر منه و لون چقد به فکرمه

من دقیقا همین حرفایی ک میزننو باور میکنمممبه منم میگف خیلی برام مهمی و اهمیت داری ولی نمیخام آسیب بب ...

میدونی اسم این کار چیه ؟؟

دستکاری روانی و کثیفترین بازیه

اونا مارو دوس ندارن توجهی که ازمون میکیرنو دوس دارن میان هرچند وققت یه بار چک کنن هنوز دوسشون داریم هنوز منتظرشونیم و بعد میرن پی کیس اصلی خودشون

من موو آن کردم .. سخت بود

هی به خودت بگو مهم اقدامیه که برام میکنه مهم حظورشه و با اون بسنجش

خب اشتباه میکنی بگو به نظرم من این کار و کردم یه روز باهاش سرد رفتار کردم بعد اومد گیر داد گفت چی شد ...

باشه پس سعی میکنم بهش بگم:)

البته ک از نظر من بهونشه ولی خب

مرسیی از نظرتتت❤️

تولدم نبود :) پیام داد!

جنگ نبود :)

عید نبود :)

و تمام این روزا منتظرش بودم

اتش بس پیام داد دلم برات تنگ شده و سه چهار روز بمباران عاطفی و گس وات ؟ دوباره رفت :)

همه پیاماشو حذف کردم

دیت رفتم حتی شده واسه یه بار

هی بخودم کفتم ببین زندگیش ادامه داره فقط برا تو وقت نداره

نوشتم از احساساتم و دیدم دارم برا کسی که نیست و هییییییچ اقدامی برام نکرده چقدر انرژی میزارم

باشه پس سعی میکنم بهش بگم:)البته ک از نظر من بهونشه ولی خبمرسیی از نظرتتت❤️

خب میدونی چیه

هر کسی فرق داره با کسای دیه

خودت زندگیش رو ببین

ببین سرش شلوغه

ببین واقعا بیکاره و سراغت و نمی گیره

با اینا بسنجش

بعد بهش مستقیم بگو اگه دیدی درست نمیشه یعنی دیه ...

ولی اگه رفتارش درست شد اوکیه پس

من بهش گفتم اوکی شد

یعنی در حدی که از خستگی هم داره میمیره میگه بابایی تو رو خدا ببخش اجازه میدی برم بخوابم

یا مثلا سر کاره عکس میده میگه ببین موقعیتم رو

میگم دیه در این حد هم نباش🤧😂

ولی باز میدونم که دوستم نداره عشقمون یه طرفست🙃💔

جدیدا به قول خودش قصدش جدی شده ولی میدونم احتمالا دروغه