2789
اعتماد به نفس هیچی انرژی زنانه هم ندارم هر کسی که منو میبینه فکر میکنه میخوام خیابون ببندم اصلا به و ...

اوه مای گاددد بیا بهت قرض بدممم من خودم انقد روحیم لطیفو نی نیههههه همه میگن بزرگ شو🤣

از همه دلم گرفته:)

ببین رشتت سخته دختر این شهر خودت نمیاری احتمالا یا شهرای دور بیاری یا نیاری🥲

بهتر شهر خودم اصلا شهر تاپی نیست 😂

توکل برخدا ، ان شالله که میارم

مرسی ازت 💙

ببنیم چی میشه

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن، ان شالله که اون روز همین نزدیکیاست🌱

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اوه مای گاددد بیا بهت قرض بدممم من خودم انقد روحیم لطیفو نی نیههههه همه میگن بزرگ شو🤣

چه خوب والا من اخلاقم درس مثل پسراست من دوتا پسر خاله دارم دوتاشونم هیکلی قوی بوکس میرن و اینا از من میترسن😢😂

وای دوست منم اینو میگه 😂😂😂😂ی مدت روی انرژی زنانه ات کار کن حتی شده ادا در بیار ( ولی نه خیلی ضای ...

اصلا ادا هم نمیتونم دربیارم امتحان کردم جواب نداده که نداده

بعد اصلا انقدر خسته شدم که بعضی وقتا حس میکنم باید پسر میشدم 😢

بهتر شهر خودم اصلا شهر تاپی نیست 😂توکل برخدا ، ان شالله که میارم مرسی ازت 💙ببنیم چی میشه

عزیزمممم فدای تو الهی بهترینارو بیاری

حس میکنم ادم مستقل هستی البته نمیدونم الان حس شسشمم فعاله یا ن برون گرایی اما همه حرفاتم پیش هرکسی نمیزنی دختر زرنگ و سخت کوشی هستی حساسی زودرنج مهربون

از همه دلم گرفته:)

عزیزمممم فدای تو الهی بهترینارو بیاری حس میکنم ادم مستقل هستی البته نمیدونم الان حس شسشمم فعاله یا ن ...

خدانکنهه عزیزمم

مرسییی ازت 💋

قبلا مستقل بودم الان به شدت وابسته ام ولی بقیه اش درست بود، دقیقا همینه🫂

امیدوارم فقط امسال پزشکی رو بیارم نهایت نهایت فیزیو، واقعا توان پشت موندن ندارم همه ازم انتظار دارن و خیلی اذیتم

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن، ان شالله که اون روز همین نزدیکیاست🌱