2789
عنوان

روح دیدم😱

| مشاهده متن کامل بحث + 87 بازدید | 25 پست
من تاحالا روح نوری دیدم ۲ بار ولی به بارشو واضح تر دیدم

روح نوری نمیدونم چیه اما در کل روح به حالت محو پدیدار میشه اگر شما مدیوم باشین نه واضح یعنی مثل دود هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو بیداری ؟

اره بعدا پیگیر شدم فهمیدم فرشته دورمه

خیلی واضح بزرگ و قوی بود یادم نیس از خواب بیدار شده بودم یا مدیتیشن کرده بودم رفتم اب بخورم یچیز سفید خیلی قوی و سفید از تو اتاقم داشت می اومد تنها واکنشم این بود که خودمو بکشم کنار داشت ب رو ب رو می اومد خانوادم دیدم بی دلیل تکون خوردم ترسیدن دور ورشونو دیدن

یه بارم بچگی داشتم درس می نوشتم یچی سفید سریع از کنارم رد شد فک کردم مامانمه ولی مامانم تو اشپزخونه بود

اره بعدا پیگیر شدم فهمیدم فرشته دورمهخیلی واضح بزرگ و قوی بود یادم نیس از خواب بیدار شده بودم یا مدی ...

چقدر خفن و تجربه خاصی

من تجربه های زیادی داشتم ولی واقعا اینسری یک اتفاقی افتاد که هرچی تلاش کردم توی اون جمع باشم، بهم اجازه ندادن ولی واقعا دوست داشتم تجربه کنم

روح نوری نمیدونم چیه اما در کل روح به حالت محو پدیدار میشه اگر شما مدیوم باشین نه واضح یعنی مثل دود ...

من مدیوم مادر زادم یعنی از بچگی مدیوم به دنیا اومدم ولی چون از شکم مادر روم طلسم بوده و به تازگی داره رفع میشه تجربه مدیوم بودنم واضح نیس چون هاله منفی دورمه و دع.ای های زیادی زده شده

منم به شکل هاله و نور زیاد دیدمشون

من مدیوم مادر زادم یعنی از بچگی مدیوم به دنیا اومدم ولی چون از شکم مادر روم طلسم بوده و به تازگی دار ...

مدیوم ها طلسم تجربه نمی کنن خواهش می کنم تمومش کنید شما لایت ورکر نیستی چیزی به اسم مدیوم. مادرزاد نداریم! من نمیدونم ایا شما استادی داشتین که گولتون زده یا مسئله دیگه ای دارین که این کار و میکنین مدیوم ها از یک سنی متوجه این قابلیت میشن و انواع دارند ضمن اینکه اگر لایت ورکر بودین باید به خوبی مطلع می بودین که انرژی ما خالقِ و انرژیی از بیرون اثرگذاری نداره خصوصا چیزهایی که اسم آوردین اونم در ایران که اصلا جادوگر قوی نداره اون زمان یاجوج و ماجوج بودند که به طلسم های کیهانی اوراد خاص وارد بودند و تمام تاپیک رو قفل می کنم تا بیشتر از این شاهد خرافات نباشیم نسل جادوگران زمان زیادی تمام شده