2789
عنوان

احمقققق😡🤬😡🤬

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 44 پست
هیچوقت گول نخوریدهیچوقت

🥲 حواسم هست

ممنونم ازت مهربون 🫂

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🥲 حواسم هستممنونم ازت مهربون 🫂

خواهش میکنم گلم

باور کن بی دغدغه ای و مستقل بودن مجردی یک دنیا ارزش داره

مردهای ایرانی اصلا انگار تربیت نشده ن، باید تازه بیای ادبشون کنی

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
خواهش میکنم گلم باور کن بی دغدغه ای و مستقل بودن مجردی یک دنیا ارزش داره مردهای ایرانی اصلا انگار تر ...

عزیزیییی 💚🌱🫂

اره درسته

من فکر میکنم مردا خیلی بی لیاقتن تا وقتی یه چیزی رو دارن قدرش رو نمیدونن بعد رفت میفهمن که فایده ای نداره

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

عزیزیییی 💚🌱🫂اره درسته من فکر میکنم مردا خیلی بی لیاقتن تا وقتی یه چیزی رو دارن قدرش رو نمیدونن بع ...

دقیقااااااااا همینه

این رو با همه ی وجودم درکش کردم تو زندگی و دقیقا همون روز بود که شوهرم دیگه برام مثل سابق نشد ...

و اونجا بود که فهمیدم به هیچوجه رو جنس مرد نباید حساب کرد حتی اونی که ادعای عاشقی میکنه همه ش کشکه

نمیدونمیه دفه خندم گرفت حرکتتون باحال بود چیکار داشتی میزاشتی میکند

از این به بعد به دررررک کل وجودش رو هم بکنه ، بهش چیزی نمیگم

دقیقااااااااا همینه این رو با همه ی وجودم درکش کردم تو زندگی و دقیقا همون روز بود که شوهرم دیگه برام ...

ارههه اینو خیلی ها گفتن

کلا روی کسی جز خودت نباید حساب کنی که خیلی سخته

مردا خیلی بچه هستن ادم اذیت میشه از این موضوع

دقیقا همینطوره

هعییییی 🥲

عزیزم امیدوارم از این بعد خیلی روزای بهتری داشته باشی 💚🫂

مرسی قشنگم 💐✨

قربونت برم 🥹💚

چه جالب

از قدیم گفتن عشق آدم و کور میکنه....اما یادمون باشه جوری باشیم ک وقتی کسی دست از عشق کشید درست وقتی ک پرده از جلوی چشما کنار رفت بجای جلوه قشنگی ک همیشه از عشق دیده میشد ٬ چیزی جز تعفن و کثافت و خیانت نشه دید؛جوری نباشیم ک معنای عشق رو ب کثافت بکشونیم؛ بجای ادای انسانیت سعی کنیم انسان باشیم؛ شاید اینجوری دنیا بوی اعتماد بگیره🙃 شخصیت ادا نمیخواد اصالت میخواد.