2821
2789
عنوان

دینی نهایییییییییی❗️❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 25 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب به هم مربوط نیستن اصلا؟

ببین بستگی به خودت داره که ذهنت بتونه بینشون ارتباط برقرار کنه یا نه نمیدونم میگیری چی میگم

به هم ربط دارن ولی نه اونجوری که اگه حتما درس قبلو نخونده باشی این درسو هم نفهمی

ما هم نهایی داریم برای همین میگم موفق باشی عزیزم

همچنین

شما چکار میکنی که یادت بمونه؟ من دیرم شروع کردم حس میکنم سطحی میشه خوندنم

از این به بعد تو سایت انگلیسی حرف میزنم املام خوب شه اگه نفهمیدین جواب ندین مهم نیس

چندمی رشتت چیهنه بابا مربوط نیست زیاد دینی به همکلش رو که خوندی ارتباطش رو متوجه میشی

دوازده ریاضی

از این به بعد تو سایت انگلیسی حرف میزنم املام خوب شه اگه نفهمیدین جواب ندین مهم نیس

اگه حس میکنی تایمت کافیه از درس اول بخون اگه کمه از درسای اخر بخون چون یبار هم نخوندیشون

درسته مرسی

همچنین شما چکار میکنی که یادت بمونه؟ من دیرم شروع کردم حس میکنم سطحی میشه خوندنم

هرچی حفظ میکنم

نمیشه فقط باید زیاد بخونی مرور کنیم

منم مشکل شمارو دارم مفهمومی هم باید بگیریم

کلا گیر افتادیم انشاالله اولین امتحان آسون بگیرن

هرچی حفظ میکنم نمیشه فقط باید زیاد بخونی مرور کنیم منم مشکل شمارو دارم مفهمومی هم باید بگیریمکلا گیر ...

امیدوارمم

بمیرم براتت😭😭🤣سعی کن همه درس هارو یک دور روخونی بکنی حداقلاما تمرکزت رو بذار رو چنتا درس خاص که م ...

خدا نکنهه💔🤣

اره همینکارو میکنم ولی از بخش دو کتاب

دو بخش شدن امیدوارم بخش دو به بخش یک مربوط نباشه دیگه