2777
2789
عنوان

بي بي چك

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 39 پست
اهان اگر نشد يني نيستم؟ بعد هر چه ب موعد نزديك ميشم بايد پر رنگ تر بشه؟

نه مشکوکه اونوقت بعدم باید به موقع باشه صبح وناشتا هم باشی بیشترجواب میده

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
سيد جون شما چ ميدوني از منو زندگيم ك ميگي چقد هولي ... من ٥ روز بعد از عروسيم تنها خواهرمو ك ١٨ سالش ...

امیدت بخدا فقطاون اگه بخواد درست میشه ولی خودتو با علایم و... اذیت نکن بعدا اگه نباشی داغون.میشی عین.من

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امیدت بخدا فقطاون اگه بخواد درست میشه ولی خودتو با علایم و... اذیت نکن بعدا اگه نباشی داغون.میشی عین ...

اتفاقا هرماه چشم انتظارم بعد ك پري مياد انگار دنيا خراب ميشه رو سرم و كل روزام ميشه گريه تا پري بعدي و اميد دوباره ...

سيد جون شما چ ميدوني از منو زندگيم ك ميگي چقد هولي ... من ٥ روز بعد از عروسيم تنها خواهرمو ك ١٨ سالش ...

عزیزم منظورم واسه استفاده از بی بی چک بود 

منم مادرمو ۱۳سالگی از دست دادم امسالم پدرمو از دست دادم از روزی پدرم فوت شده اینقدر عصبی هستم و خودمو زدم یا خونریزی دارم یا لکه بینی 

وضع منم بهتر از تو نیست

عزیزم شاید همین استرس تا حالا نگذاشته باردار بشی 

آمپول نزده بودی ؟

تــــ👦🏻ـ‌ــو از جــــ🤍ـــانِ من، جـــ🌱ــوانه زدی .

عزیزم خدا رحمتش کنه 

ولی دوستمون درست میگه 

9 روز مونده به پری خیلیییی زوده اگه کاذب باشه خودت بعدا اذیت میشی

اتفاقا هرماه چشم انتظارم بعد ك پري مياد انگار دنيا خراب ميشه رو سرم و كل روزام ميشه گريه تا پري بعدي ...

بخدا منم همینطور ولی الان تا دیدمت یاد خودم افتادم گفتم خیلی بعدا میخوره تو ذوقش اگه نباشه ...فقط دعا کن و خودتم سرگرم کن که بهش فکر نکنی ایشالله که هستی عزیزگ

اهان من روزه هستم اما ادرار اول صبح نبود

چیا میخوری توی اقدامت شاید بدنت جون نداره

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
ن من همه علایمو داشتم و همش هم هاله مینذاخت اومدم اینجام همه گفتن بارداری ولی در کمال ناباوری پریود ...

الهي😔 ادم ضد حال بزرگي ميخوره 🙏🏻متاسفانه دو ماه پيش هم بي بي مثبت شد اما پريود شدم نميدونم چرا بعضي از ماه ها اينجور ميشه بي بي چك؟!😞

گلم ايشالا كه هست وباردار باشي مارم دعاكن گلم خيلي مباركت باشه

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
عزیزم منظورم واسه استفاده از بی بی چک بود  منم مادرمو ۱۳سالگی از دست دادم امسالم پدرمو از دست ...

هر چه بيشتر درد بكشيمو فكرمون در گير باشه ديرتر باردار ميشيم...انشاالله غم اخرت باشه عزيزم و خدا بهت صبر عظيم بده و زودي بچه دار بشي ك اميدي باشه واست 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز