2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 62 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من و زنم با زور خانواده ازدواج کردیم

فقط به خاطر بچه ها با همیم

عین هم خونه ایم

و هزاران چرت و پرت دیگه میگن دیگه هرزه ها

اینا که میرن با مرد متاهل میخوان واسه ج..نده بودن خودشون بهونه بیارن و گرنه دلایلی که مردا میارن واضحه چرته

هیشکی توی تاریخ قد ما خون دل نخورده / واسه ی یه ذره زندگی این همه نمرده ....... اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

من حالا دنبال یه کاربر میگردم دوست داشت هوو داشته باشه میخوام دلیل اونو بدونم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

پدر بزرگم زن شصت سال جوونتر از خودش گرفت زنه از یه خانواده خیلی فقیر بود الان زنه وبچه هاش بدون شغل از درامد پدربزرگم دارن میخورن راحت دلیل پوله یه فامیل دیگم داریم زنه سنش بالا بود هیچکی نمیگفرتش خانواده ش با نقشه قالبش کردن به یه مرد پولدار بازم پول کلا دلیلش پوله

معذرت میخوام رک میگم این نوضوع باید رک گفته بشه ج ن د ه هستن و هیچکی الان نمیاد بگه اره من هستم دتبال هزار بهانه ان

مثلا یه کاربری تاپیک زده چون بدبخت بودم رفتم صیعه یه مرد شدم بهم خونه و مکان داد تازه پر رو پر رو میگه کارم خوبه یا بد؟دنبال مظلوم نماییه و یه عده هم تو همین نی نی سایت بهش حق میدم یا میگن سخته

والا ج ن د گی سخت نیست