2789
عنوان

✨️

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 48 پست

بعد از هیتلر، همهی آلمان درک کردند که او چه بلایی بر سر کشور و زیربناهای آن آورده است؛ اما یک چیز نابود شدهی اساسی بود که هرکسی نمیفهمید و آن، خیانت هیتلر به کلمات بود. خیلی از کلمات شریف، دیگر معنی خود را از دست داده بودند، پوچ و مسخره شده بودند. عوض شده بودند. آشغال شده بودند. کلماتی مانند آزادی، آگاهی، پیشرفت و عدالت.

📚 *آدم کجا بودی:

هانریش بل*

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  
از نی نی یار متنفرم 😑💔

😂😂وای الان می بینه ها😔💔

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

😐پشمام آها پس داداش آخه الانن😂

خیلییی دیره

ولی اگه به دنیا بیاد میددزمش😂

اصلا نمیدمش به مامان بابام🕷🩸

■■ همینـقـدر حـــال بـه هـم زنـیـد 🕸■■. لیـاقـــــت داشتنــم رو نـداشــتــی ، اینکه بعد قهر هامون بازم بهت برمیگشتم دلیلش این بود دوست داشتم باور داشتم که آدم خوبی هستی و مثل تو عشقم فیک نبود که برم و برنگردم🖤 ولی اینبار بهم ثابت کردی وقیح تر از وقاحتی . من رفتم که باور کنی لایق بهترین هام 👑 باید زودتر از امروز خودمو ازت میگرفتم 🔥 امیدوارم با استفاده از اون نفر سوم زندگیت ، کارما چنان یقه اتو بگیره که لباست ۶ تیکه پاره شه🖤 دیگه هیچوقت کاربریتو چک نمیکنم و نخواهم کرد.... همچنین تگ هاتو ریپ هاتو. گودنایت

بعد از هیتلر، همهی آلمان درک کردند که او چه بلایی بر سر کشور و زیربناهای آن آورده است؛ اما یک چیز نا ...

😍🙃🫠

چه زیبا و پر مفهوم بود

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

کی میگه در دله من عشق تو خاموش میشه یه روز فراموش میشه چشم من در انتظاره.

چشمات یه بلاست به جون من باز دله من میخواد اون بلارو

سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر

خیلییی دیره ولی اگه به دنیا بیاد میددزمش😂 اصلا نمیدمش به مامان بابام🕷🩸

😐😐عهه😂

خیلی خوبی 🗿

من حاضرم یه خونه ی جدا از داداشم بگیرم واقعا اذیت کنندست

ببینه ایش🤧

ایوای😔😔🤣🤣

کی میگه در دله من عشق تو خاموش میشه یه روز فراموش میشه چشم من در انتظاره.چشمات یه بلاست به جون من با ...

🫠...

:)😭

😐😐عهه😂خیلی خوبی 🗿من حاضرم یه خونه ی جدا از داداشم بگیرم واقعا اذیت کنندست

خوش ب سعادت داداشت

■■ همینـقـدر حـــال بـه هـم زنـیـد 🕸■■. لیـاقـــــت داشتنــم رو نـداشــتــی ، اینکه بعد قهر هامون بازم بهت برمیگشتم دلیلش این بود دوست داشتم باور داشتم که آدم خوبی هستی و مثل تو عشقم فیک نبود که برم و برنگردم🖤 ولی اینبار بهم ثابت کردی وقیح تر از وقاحتی . من رفتم که باور کنی لایق بهترین هام 👑 باید زودتر از امروز خودمو ازت میگرفتم 🔥 امیدوارم با استفاده از اون نفر سوم زندگیت ، کارما چنان یقه اتو بگیره که لباست ۶ تیکه پاره شه🖤 دیگه هیچوقت کاربریتو چک نمیکنم و نخواهم کرد.... همچنین تگ هاتو ریپ هاتو. گودنایت

خوش ب سعادت داداشت

😐😐😐💔😂😂

دیگه باید بفکر بچه های خودت باشی البته اول مامان بچه ها بعد خود بچه ها

ایعجااان😭🤣زیبااا بودد باریکلا به شما📣👏👏👏👏👏👏

بعد متن زیبا می خوام غر بزنم 😂😭

با دوستم داشتیم در مورد سفر حرف می زدیم بعد اسم داداش دوستم هم اومد و اینا یهو دیدم دوستم گفت گوشیم رو روشن گذاشتم که برم فلان جا داداشم اومده به گوشی نگاه کرده بدون منظور که روشنه بیاد خاموشش کنه چت ما رو خونده .

بعد این بخش چت یه جوریه که انگار من دارم در مورد داداشش صحبت می کنم و می خوام ببرمش سفر در صورتی که اینجوری نبود اصلا اصلا اصلا

حالا من اگه ببینمش دیگه روم نمیشه به این آدم نگاه کنم😭😭

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  
بعد متن زیبا می خوام غر بزنم 😂😭با دوستم داشتیم در مورد سفر حرف می زدیم بعد اسم داداش دوستم هم اومد ...

وای حالا خیلی از این موضوعات پیش میاد منم امروز به صورت کسی که نباید نگاه می کردم به سختی نگاه کردم چون حتی مشکلشم من بودم ولی من با ادب و محترم رفتار کردم جوریکه انگار نه انگار چیزی شده اهمیت نده بابا دنیا دوروزه چیز خاصی که نشده🤣🤣❤️🤍