2777
2789

راستش چند سالی هست با این آقا تو رابطه ایم و خیلی همدیگه رو دوست داریم فقط مشکل شرایطش هست که میدونم بزودی درستش میونه

خونه نداره قراره بگیره امسال اگه بشه تو این دوره زمونه

ماشین هم بعد خونه میگیره

یه موتور فقط داره خودش گرفته اونم زده به اسم پدرش

فقط کسب کارش مال خودشه

پسر با عرضه از مطمعنم در آینده بهترین ها نصیبش میشه

خیلی دوسم داره واقعا جونشو برام میده ازین نظر مطمعنم

خواستم ببینم شما هم اوکین با این شرایطشون اگه براتون پیش میومد؟

قراره امسال بیاد خواستگاری بعد اینکه خونه ماشین رو گرفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امیدوارم خونه و ماشینش هم وقتی گرفت نزنه به نام پدرش ، صبر کن خونه و ماشین رو بگیره ، تو این مدت هم یکم این عینک زیادی خوشبین که زدی به چشمت رو بردار و سعی کن منطقی تر بشناسیش. اینو واسه این گفتم که طوری تعریفشو کردی که انگار میخواستی هرجور شده از ما تایید بگیری😁

امیدوارم خونه و ماشینش هم وقتی گرفت نزنه به نام پدرش ، صبر کن خونه و ماشین رو بگیره ، تو این مدت هم ...

اینم ممکنه نظرتونو قبول دارم زیادی دارم خوشبیننگاه میکنم به قضیه ولی خیلی با عرضه اس حس میکنم خانوادش جلوشو میگیرن انگار این بابای خونوادس خونه میخواج بگیرن نصفشو هزینه رو این میده خرج خونه با اینه خوراک پوشاک خانوادش نگممکه چقدر خرج دارن😂

ماشینش رو باباش پول کم داشت فروخت براش در کل جاشون برعکس شده اگه برای خودش جمع میکرد تا الان گرفته بوده نمیدونم اگه ازدواج هم کنم باهاش بازم اونارو ساپورت میکنه یا نه درآمدش خوبه ولی کلا خرج میکنه جای باباش