2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پماد کامودرم

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

فک کنم کرم لافارر خوب باشه البته مطمئن نیستم. خودم برا کبودی بعد عمل بینیم استفاده کردم خوب بود ژل ل ...

مرسی عزیزم.رفتم داروخونه بهم کرم لافار و قرص اناهیل داد.حالا دارم استفاده می کنم.

ژل گونه

خوبه گلم مبارکت باشه. امیدوارم حسابی خوشگل بشی منم هفته بعد میخوام ژل لب و چونه بزنم😍

مرسی عزیزمممنونم. به سلامتی براتوهم مبارک باشه گلم🥰ژل گونمو خیلی دوست دارم فقط به خاطر جای کبودی که یه هاله کمرنگ مونده ناراحتم دعا کن برام.

برطرف بشه😃

مرسی عزیزمممنونم. به سلامتی براتوهم مبارک باشه گلم🥰ژل گونمو خیلی دوست دارم فقط به خاطر جای کبودی که ...

ممنونم عزیزم☺️

نگران نباش ازبین میره حتما

فکر کنم به خاطر پارکی رگ هستش ترمیم میشه بعد چند روز

ممنونم عزیزم☺️نگران نباش ازبین میره حتما فکر کنم به خاطر پارکی رگ هستش ترمیم میشه بعد چند روز

مرسی عزیزم. ۲ماه گذشته از تزریقم هنوز رد کبودی باقی مونده رنگشم قهوه ای روشن هست ..یعنی به مرور زمان کلا میره.؟ الان ۲روزه دارم آناهیل پلاس میخورم

مرسی عزیزم. ۲ماه گذشته از تزریقم هنوز رد کبودی باقی مونده رنگشم قهوه ای روشن هست ..یعنی به مرور زمان ...

نمیدونم عزیزم. امیدوارم بره

لافارر مرتب استفاده کن. خودمم تقریبا ۱ماه و نیم زیر چشام کبود بود.

نمیدونم عزیزم. امیدوارم بره لافارر مرتب استفاده کن. خودمم تقریبا ۱ماه و نیم زیر چشام کبود بود.

مرسی عزیزم که جواب میدی

رنگ کبودی زیر چشمات چه رنگی شده بود دقیقا؟