2777
2789
عنوان

دوقلو شدن جنین چگونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 23 پست
چرا لتروزول خوردين؟

تنبلی داشتم 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
دختر و پسرن .  چرا چیزیشون بشه ؟  استراحت کن  شیافت بزار و نزدیکی زیاد نکن  ...

خدا برات. حفظشون کنه ،یعنی استراحت در چه حدی?اینکه دیگه اشپزی نکنم و خونه رو تمیز نکنم یا این موارد اشکالی نداره?باید همش خواب باشم?اخه من میترسم حتی تکون بخورم خیلی استرسیم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا برات. حفظشون کنه ،یعنی استراحت در چه حدی?اینکه دیگه اشپزی نکنم و خونه رو تمیز نکنم یا این موارد ...

چند هفته ای ؟ 

من همه اینکارا رو میگردم 

هم آشپزی هم تی  کشی هم  ظرف شستن و بقیه ی کارای خونه . 

مشکلی ام پیش نیومد 

استراحتت درحد بلند نکردن اجسام سنگین و پیاده روی های طولانیه 

درضمن استرس خودش خیلی خطرناکه 

من نزدیک بود بخاطر استرس از دستشون بدم . 

از هیچی نترس ؛ کاراتو آروم آروم و یواش انجام بده عزیزم . 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
من مشكل خاصي ندارم يه دوره لترزول بخورم ؟

نه . نخور دختر مگه دیوانه ای ؟؟؟؟؟؟؟  

مشکل میتراشی برا خودت ؟ 

اگه کیست بیاری چی ؟ برا همه که دوقلو نمیشه