2789
عنوان

بچه خواهر شوهرم رید رو فرش خونم

239 بازدید | 24 پست

امروز خواهرشوهر اینا رو دعوت کردم خونمون ناهار همه چیز عالی بود و بی نقص ناهار بهشون ۲ نوع غذا دادم قیمه و فسنجون و کوکو سیب زمینی با برنج علاوه بر اینا ژله رنگی هم درست کردم بودم و سالاد شیرازی هم بود

قرار شد به خاطر مادر شوهرم سر میز ناهار بخوریم (آرتروز داره)

حرف شوهرم شد مادر شوهرم بهم گفت تو گ.و.ه می خوری بدی بچه منو می گی حتما می شینی با اون دوستای ارازل و اوباشت هم غیبت من و بچه هامو می کنی

منم گفتم طلاق می خوام

یه دعوایی شد و خلاصه اون وسط بچه خواهر شوهرم اومد رو فرشم که تازه خریده بودم دستشویی بزرگ کرد

بعد خواهرشوهرم داشت منو می خورد که تو فلانی تو داداش منو بدبخت کردی آخر سرم فرشو تمیز نکرد و با داد رفتن

منم فرش رو دادم فرش شویی

چیکار کنم دیگه به نظرتون؟

جدید نیستم چندسال خواننده خاموش بودم🥲 -آقایون لطفا درخواست دوستی ندن قبول نمی کنم

چرا باور نمیکنم

ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره،      بزرگ شدیم،نه؟:))      ‌‌               ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش!    ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم،        نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین...                    قلبامون چی شد راستی؟؟                                  بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...      ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                           ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                           اینه که جای بحث داره.. ....:))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂اون بچه وسط دعوا اینقدرها گفته منو ببرین دسشویی هیچیک توجه نکرده آخر تصمیم گرفت کارو یکسره کنه

.هدف ما از زندگی آزادی و رهایی و شجاعت هست ...اما روحمون به خدا تعلق داره جز با خدا آرامش پیدا نمیکنه. پس خودت رو درگیر تعصبات و عقاید اجباری و قصاوت های نا به جا نکن هر جا شک کردی دنبالش برو چون مطمعن باش شک پیش میاد پس ازش نترس ..برای خودت و روحت و خدا زندگی کن.

هیچی

بگیر بخواب

از هرکسی هم جنس نگیر

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

واقعی بود اینایی که گفت؟؟

کاربر دوم آنیتاس اوووکی؟

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

یعنی بد پسرشون بهشون گفتی ناراحت شدن؟ مگه چه اشکال داره؟

عزیزم دست رو دلم نذار که خونه😔

جدید نیستم چندسال خواننده خاموش بودم🥲 -آقایون لطفا درخواست دوستی ندن قبول نمی کنم

هیچی طلاق بگیر خلاص

چند وقته قصد دارم ولی نگران آینده بچمم هی تهدید می کنم که طلاق می گیرم ولی به خاطر بچم می ترسم