2777
2789
عنوان

ضعیفیه چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 33 بازدید | 23 پست
نمیدونم ککدوم شهری؟

مشهد

تنهام. ۱۸ سالگی، آدم خودش نصف جهان مشکلاته! از یه طرف درس و تست، از اون یکی طرف آینده مبهم، از اون یکی هم اضطراب که مثل مهمون ناخونده میاد و نمیره. تو سن ۱۸.۱۷ سالگیم چن بیماریو باهم دارم ولی نمیخام ناشکری کنم(خیلیاهم دارن مث من هستن)...خیلی از همسنامو میبینم درگیر کنکور و خوشگذرونی و...هستن ولی من با خانواده دارم بخاطر بیماری هام دست و پنجه نرم میکنم. حیف که ظرفیت تریاک و سیگار ندارم یا استفاده میکردم. شنیدم نباید بیماری هارو به کسی گف ولی من میگم خالی بشم. خداروشکر راضیم و زندگیم میگذرونم شماهم بگذرونین از خدا راضی باشین، خدا بدبختارو دوس داره اینطور شنیدم.

راست میگی خیلی مواظب چشمت باش گوشی نگاه نکن عزیت میشه سعی از از روش طبیعیتر استفاده کنی مثل خوردن هو ...

دیگ اون دورانو گذروندم

یه دورانی هر روز باید اب هویج میخوردم

الان فقط دنبال یه راهم برا لنز

اگ دکترم بزاره

♡H♡

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دیگ اون دورانو گذروندمیه دورانی هر روز باید اب هویج میخوردمالان فقط دنبال یه راهم برا لنزاگ دکترم بز ...

خدا بزرگه من پدرم عمل کردبم برای البته برو تهران دکتری هست فرامرزی توی ایران تک

من تهرانمتهران بودی ادرس دکترم و میدادم بری پیش اون

هیییییی

خداروشکر شما خوب شدین تقریبا

من ک این همه سال وقت داشتم بخاطر دکترم نشد

تنهام. ۱۸ سالگی، آدم خودش نصف جهان مشکلاته! از یه طرف درس و تست، از اون یکی طرف آینده مبهم، از اون یکی هم اضطراب که مثل مهمون ناخونده میاد و نمیره. تو سن ۱۸.۱۷ سالگیم چن بیماریو باهم دارم ولی نمیخام ناشکری کنم(خیلیاهم دارن مث من هستن)...خیلی از همسنامو میبینم درگیر کنکور و خوشگذرونی و...هستن ولی من با خانواده دارم بخاطر بیماری هام دست و پنجه نرم میکنم. حیف که ظرفیت تریاک و سیگار ندارم یا استفاده میکردم. شنیدم نباید بیماری هارو به کسی گف ولی من میگم خالی بشم. خداروشکر راضیم و زندگیم میگذرونم شماهم بگذرونین از خدا راضی باشین، خدا بدبختارو دوس داره اینطور شنیدم.

دکترت و عوض کن

دیگ دیر شده